+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Allround adviseur Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.457 p/m

Vacature in het kort

Weet jij wat jou echt blij maakt? Mogelijk is het anderen blij maken. Als allround adviseur bij een gerenommeerd vergelijkingsplatform, help je mensen met financiële keuzes zonder scripts of targets. Je biedt advies over verzekeringen, energiecontracten en hypotheken. Geniet van een goede werk-prive balans, kosteloze Wft-diploma's, een inhouse barista, en de mogelijkheid tot workations. Jouw ontwikkeling staat hier voorop. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Weet jij wat jou echt blij maakt? Is het de zon, het lezen van een goed boek of een avondje met vriend(inn)en? Mogelijk is het het blij maken van andere mensen. En in dat geval kan jij je lol op in een rol als allround adviseur. Eenmaal aan de slag ligt je focus elke dag weer op het blij maken van de mensen die je spreekt. De ene appt, de ander belt, maar allemaal kunnen ze jouw advies goed gebruiken. En jij? Jij zorgt dat ze zich gehoord en geholpen voelen. Geen scripts, geen targets. Gewoon goed en behulpzaam advies waarmee je het verschil maakt. 

Waar je precies advies over gaat geven? In het ruime aanbod aan verzekeringen, energiecontracten en hypotheken is het niet altijd eenvoudig om de juiste keuze te maken. In een mensenleven kunnen dagelijks dingen gebeuren die invloed hebben op hun verzekering of andere vaste lasten. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing of het kopen van een auto. Men vraagt zich af: Welke verzekering, contract of hypotheek past bij mij en mijn situatie? Jij helpt ze om door de bomen het bos weer te zien en met het maken van de keuze die op dat moment het beste bij ze past.

Goed om te weten: Het bezitten of het (kosteloos) behalen van je Wft diploma('s) is verplicht voor je start in deze rol. Met het bezitten van dit certificaat toon jij aan over de kennis te beschikken om financieel advies te mogen geven.


Waar kom jij te werken?

Die tref je aan in Hilversum. Om precies te zijn bij Independer. Een online vergelijkingsplatform waar veel verzekeringen niet alleen vergeleken, maar ook direct afgesloten kunnen worden. Voor je auto, reis, inboedel of een zorgverzekering. Zelfs voor een hypotheek of het vergelijken van energiecontracten zit je hier goed. De werkvloer zelf, dat is een plek waar je veel eigen verantwoordelijkheid mag pakken en er evenveel waardering voor terugkrijgt. Waardering in de vorm van een goede werk-privé balans, betrokken collega's, extra aandacht voor jouw vitaliteit en de mogelijkheid om kosteloos je Wft diploma's te behalen wanneer je deze nog niet op zak hebt. Zomaar wat redenen die door jouw toekomstige collega's worden genoemd als antwoord op de vraag wat de voordelen zijn van werken bij deze organisatie.

Jij en je ontwikkeling komen hier nog echt ouderwets op de eerste plaats. Ga jij dagelijks voor een verse koffie van de inhouse barista? Om na werktijd aan te haken bij een potje padel met meerdere collega's? Het maakt hier allemaal onderdeel uit van de unieke, gezellige en ambitieuze sfeer op de werkvloer zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit. Dit totaalpakket maakt Independer volgens veel huidige medewerkers tot een great place to work. En wie ben ik om hen tegen te spreken?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op een gebruikelijke werkdag richt jij je vooral op: 

het te woord staan en adviseren van huidige of potentiële klanten. Je zorgt voor een antwoord op al hun vragen en mogelijke onduidelijkheden rondom jullie dienstenhet administratief goed en volledig verwerken van de gesprekken die je hebt gevoerd en de wijzigingen die hieruit voorkomenhet jezelf blijven verdiepen in de details van jullie producten. Alles om keer op keer een advies op maat te kunnen gevenHerken jij jezelf hierin?
24 tot 32 uur per week beschikbaarje mbo-4 of hbo diploma behaald1 tot 3 jaar ervaring in een klantenservice rol  Hilversum is goed bereikbaarpro actief, sociaal en leergierig uitstekende beheersing van de Nederlandse taalin het bezit van je Wft Basis en Schade Particulier. Zo niet, krijg je de kans om deze alsnog te behalenWat krijg je ervoor terug?

Die lees je in het onderstaande overzicht terug: 

een basissalaris vanaf €2457.- bruto bij fulltimeinspraak op je eigen urende kans om gratis Wft diploma's te behalen de mogelijkheid om langere tijd op workation te gaan in het buitenland meerdere doorgroeimogelijkheden dagelijks een geheel verzorgde lunchextra aandacht voor jouw vitaliteiteen thuiswerkvergoeding wanneer je (deels) vanuit huis werkt  vergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt

Mijn advies? Solliciteer direct via de button of mail je motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in