+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huis ter Heide (UT).
Laad meer vacatures

Adviseur opleidingen Huis ter Heide (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Bij deze organisatie draait alles om impact maken. Jouw rol als adviseur opleidingen is hierbij cruciaal in het vormgeven van de mate waarin bedrijven kunnen investeren in hun personeel. Jij vormt als adviseur opleidingen de sleutel in het ontgrendelen van de financiële regelingen en subsidies die deze investeringen mogelijk maken. Hierdoor kunnen deze organisaties niet alleen nieuwe talenten aantrekken, maar ook hun huidige werknemers behouden door te investeren in hun ontwikkeling.

Hoe dit er in de praktijk precies uitziet? Nadat jouw buitendienst collega's op klantbezoek zijn geweest en alle benodigde informatie hebben uitgevraagd, start jouw werk. Aan de hand van de behoefte die er bij de klant ligt, bekijk jij wat de mogelijkheden zijn binnen de diverse relevante regelingen. Over het verdere klantcontact hoef jij niet na te denken, ook dat pakken jouw buitendienst collega's verder op. Jouw adviezen, gebaseerd op informatie van de consultants en actuele ontwikkelingen, maken hierin het verschil. Klinkt dit als de uitdaging waar jij enthousiast van wordt? Lees dan snel verder!


Waar kom jij te werken?

Jouw toekomstige standplaats bevindt zich om precies te zijn in Huis ter Heide. Een organisatie met een open, informele werksfeer waarin jij samen met ambitieuze, enthousiaste collega's het verschil maakt binnen een bedrijfscultuur waarin samenwerking centraal staat, zowel met de klanten als binnen de teams van verschillende specialisten. De gezamenlijke missie? Organisaties helpen groeien door hen te adviseren op het gebied van subsidies en financiële regelingen voor hun personeel en de financiële risico's die verbonden zijn aan het hebben van personeel voor hen te managen.

Hier mag je rekenen op een werkomgeving waar persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan. Dat zie je in de praktijk terug aan de vele uitjes, winstregelingen, flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden en een opleidingsbudget wanneer jij daar behoefte aan hebt. Conclusie van het verhaal: als jij weet wat je wilt en waar je voor wilt gaan, denkt men hier maar al te graag met je mee.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als adviseur opleidingen begin je de dag met een verse kop koffie samen met de andere adviseurs op het kantooreiland. Je duikt direct in de informatie die de consultants hebben verzameld. Je analyseert de mogelijkheden, stelt adviezen op en verwerkt aanvragen in het subsidiesysteem. Daarnaast zorg je voor de administratieve afhandeling van deze processen en zorg je voor de einddeclaraties om de aangevraagde subsidies te verantwoorden. Geen dag is hetzelfde, maar één ding is zeker: jouw werk draagt direct bij aan de ontwikkeling van grote groepen werknemers in Nederland.

Herken jij jezelf hierin?

Jij:

beschikt over hbo werk- en denkniveauneemt minimaal 2 jaar relevante ervaring mee binnen een hr-, juridische of administratieve rolhebt een analytisch vermogen dat jou in staat stelt om snel verbanden te leggen, ook in complexe databent ambitieus, gedreven en presteert goed onder tijdsdrukbent communicatief sterk, resultaatgericht en een teamspeler pur sangwerkt nauwkeurig en secuurWat krijg je ervoor terug?
een competitief salaris tussen de €2.800,- en €3.500,- (o.b.v. 40 uur)flexibele werktijden en de mogelijkheid om voor 50% thuis te werkeneen jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstellingfijne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, winstdelingsregeling, zakelijke telefoon en laptopeen omgeving die ontwikkeling stimuleert door persoonlijke opleidingsbudgetten te bieden wanneer hier behoefte aan islegendarische bedrijfsfeesten, gezellige vrijdagmiddag borrels en meerdere keren per jaar een organisatiebijeenkomst waarbij alle collega’s samen komen Klaar voor deze volgende stap in je carrière? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop, door te mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen naar 030 636 50 09. Spreek ik je snel?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in