+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huis ter Heide (UT).
Laad meer vacatures

Consultant Huis ter Heide (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van consultancy, waarbij je wekelijks bij diverse klanten over de vloer komt om hen te adviseren over hr-subsidiekwesties. Je wordt het aanspreekpunt voor klanten en collega's, houdt overzicht op administratieve processen en bewaakt deadlines. Geniet van een uitdagende rol met de mogelijkheid om in je eigen tempo te groeien binnen een hecht en ambitieus team, waar een goede werk-prive balans en hybride werken centraal staan. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Ga jij er in je volgende functie graag op uit? Als consultant kom je wekelijks bij meerdere klanten over de vloer. De club waar jij voor komt te werken staat andere organisaties bij in het binnenhalen van subsidies op het hr vlak. Voor welke subsidies komt men in aanmerking en hoe dient men de aanvraag zo in dat ze er maximaal voordeel uithalen? Daarin ga jij in elke situatie advies op maat uitbrengen. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor zowel de klant als je collega's, zorg je op administratief vlak voor overzicht en bewaak je meerdere deadlines in het proces. Zoals je leest begeleid je meerdere trajecten tegelijkertijd. Aan afwisseling en uitdaging dus geen gebrek.  

Good to know: je krijgt alle tijd om in je rol te groeien. Zo start je met van traject van 3 tot 9 maanden waarin je de verschillende aspecten die bij deze veelzijdige rol horen op het juiste tempo eigen maakt. 


Waar kom jij te werken?
In Huis ter Heide, dat zag je al. Om precies te zijn bij een specialist die andere organisaties ondersteunt op het gebied van hr subsidies en kostenbesparingen. Voor advies op maat m.b.t. subsidies en financiële voordelen rondom het hebben van personeel is men hier aan het goede adres. Gelukkig zit jij als medewerker hier ook helemaal goed voor een hoop andere dingen. Denk aan inhoudelijke uitdaging en vele collega's die de werkvloer tot een warme, gezellige en productieve plek maken. Vraag ik een aantal van de medewerkers naar de huidige werksfeer, komen zij al snel met woorden als hecht, open, ambitieus en warm. Tekenend voor de manier waarop men hier samen bouwt aan de toekomst. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. De gemiddelde leeftijd ligt zo rond de 30 tot 35 jaar en de onderlinge sfeer is zo goed dat men ook buiten kantooruren regelmatig met elkaar optrekt. Gevalletje mag wel, moet niet. Bovendien is men fan van goed vertrouwen om te kunnen werken via een ideale werk-privé balans. Het gevolg voor jou? Een flexibele werkvorm en zo min mogelijk uren verliezen aan files en inefficiënt vergaderen. Een omgeving waarin jij jezelf ziet doorgroeien?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw focus komt stapsgewijs te liggen op: 

het uitvoeren van controles en het verzamelen van data bij verschillende klanten op de vloer. Op basis van je input kunnen je adviseur collega's doen waar ze goed in zijnhet bewaken van de voortgang van meerdere opdrachten. Plus het uitvoeren van administratieve werkzaamheden het up-to-date houden van zowel klanten als de subsidieverstrekkers. Extra info nodig? Dan haal je deze ook bij hen het ondersteunen van je collega's in de buitendienst. Van agendabeheer tot het aanleveren van de informatie die zij nodig hebben Herken jij jezelf hierin?
32 tot 40 uur per week beschikbaarhbo werk- en denkniveau 2 tot 3 jaar aan relevante werkervaring affiniteit met cijfers en datasystemensecuur, commercieel, communicatief vaardig en organisatorisch sterkwonend op woon-werk afstand van Huis ter Heidein het bezit van een rijbewijs BWat krijg je ervoor terug?

Belangrijke vraag, belangrijk antwoord: 

een salaris van €2750.- tot €3500.- bruto bij fulltimeeen bonusregeling o.b.v. behaalde resultaten een telefoon, laptop en auto voor gebruikdoorgroeimogelijkheden in kunnen en functiede kans om hybride te werken 26 vakantiedagen naar ratovergoeding van je reiskosten wanneer je deze maakt

En? Helemaal iets voor jou? Solliciteren kan via de button of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst even bellen? Ik ben bereikbaar via 030 - 636 50 09. Spreek ik je snel?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in