+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Funderingstechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.610 - € 4.510 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Werk als elektromonteur aan spannende projecten door heel Nederland met BAM Infra Funderingstechnieken. Je taken zijn afwisselend, zoals het aanleggen van groepen en het oplossen van storingen. Je krijgt de kans om veel te leren en je eigen ideeën in te brengen. Bij BAM kun je flexibel werken en krijg je korting op bedrijfsfitness. Ook is er een mogelijkheid voor een elektrische leaseauto. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een groot probleemoplossend vermogen en wil je werken aan mooie projecten door heel Nederland? Dan ben jij de elektromonteur die wij zoeken! Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken we een specialist op het gebied van Elektrotechniek.

Wat ga je doen

Als allround elektromonteur ben je elke dag bezig met afwisselende werkzaamheden, zoals het aanleggen van groepen, installaties installeren en het plegen van onderhoud. Ook ben je verantwoordelijk voor het oplossen en voorkomen van storingen. Binnen de functie is er veel ruimte voor eigen input. Jij bent de expert en we vertrouwen dan ook op jouw expertise. Tot slot is het belangrijk dat je in teamverband kan werken en oplossingsgericht bent.

Jouw werkomgeving

BAM Infra Funderingstechnieken is dé specialist in fundering technische oplossingen. Met onze mensen, kennis en modern materieel zijn we actief in zowel de civiele als de burgerlijke en utiliteitsbouw. We beschikken over brede expertise in zware en specialistische funderingstechnieken. Onze klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies, maatwerk in ontwerp en vakkundige uitvoering. BAM Infra Funderingstechnieken beschikt over een eigen materieeldienst met technisch specialisten die voor elk project een oplossing heeft.

Een stevig fundament is het begin van een sterk eindproduct. Daarom denkt BAM Infra Funderingstechnieken bij nieuwbouw- en renovatieprojecten mee over duurzame fundering technische oplossingen. Voor nagenoeg elke funderingstechniek hebben we een oplossing op maat.

Aansprekende projecten die BAM Infra Funderingstechnieken heeft uitgevoerd zijn: 

  • Tunnel Rotterdamsebaan
  • Nieuwe Sluis Terneuzen 
  • Zeesluis IJmuiden
  • Afsluitdijk 

Onze projecten bevinden zich dus door het hele land en incidenteel in het buitenland. Je bent dus als allround elektromonteur betrokken bij mooie grote projecten. BAM Infra Funderingstechnieken is gevestigd in Amsterdam en Gouda.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.

  • Een salaris tussen de € 3.610,- en € 4.510,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.

Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.

Hier herken jij jezelf in
  • Je hebt een lbo+/mbo werk- en denkniveau
  • Hebt werkervaring als allround elektromonteur
  • Rijbewijs B omdat je op meerdere plekken in Nederland werkt
Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Frank Reinders, Corporate Recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 13 00 78 51, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in