+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

(1e) monteur middenspanning Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 - € 3.850 p/m

Vacature in het kort

Maak deel uit van ons team Energievoorziening en werk aan diverse projecten met middenspanningsinstallaties. Je krijgt de kans om te werken met zowel nieuwe als oudere systemen, terwijl je samen met collega's zorgt voor veilige en efficiënte oplossingen. Geniet van een fijne werksfeer en maak deel uit van een team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Ontvang een warm welkom met een Heijmans-welkomstpakket, een inwerktraject, en een persoonlijke buddy. Plus, profiteer van groeimogelijkheden via de Heijmans Academie en praktijkgerichte trainingen. Klaar om te stralen in een nieuwe rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Luister mee met Koen, onze monteur elektrotechniek tijdens deze audiotour.
Maak het mee
  • Het ene moment voer je het jaarlijkse onderhoud uit aan een installatie bij een datacenter en adviseer je de klant over eventuele aanpassingen. De andere dag vernieuw je bij een foodproducent de componenten van een installatie, waarbij je ook het testen en de inbedrijfstelling in goede banen leidt.
  • Door het strakke planwerk van je Heijmans-collega’s op kantoor weet jij precies op welk moment je bij klanten verwacht wordt. Al komt er ook wel eens een storing tussendoor. Jij zorgt dat de processen bij onze klanten snel hervat kunnen worden.
  • Naast een gevarieerd klantenbestand heb je tijdens je werk te maken met allerlei typen nieuwe en gedateerde middenspanningsinstallaties. Uiteraard krijg je bij ons de tijd je deze systemen eigen te maken. Ook kun je altijd bij je collega’s terecht met vragen.
  • Sowieso klaar jij de klussen bij klanten meestal niet alleen, maar samen met een collega-technicus of installatieverantwoordelijke. Zodat we ieders veiligheid kunnen waarborgen bij middenspanningsprojecten en kunnen overleggen over de best mogelijke aanpak.

Nieuwe ontwikkelingen maken ook deel uit van jouw werk. Vanwege de energietransitie worden we bij veel organisaties ingeschakeld voor een uitbreiding van de netwerken om de energiehuishouding op peil te houden. De installatieverantwoordelijken of projectleiders vragen jou regelmatig om advies over middenspanningsinstallaties bij de voorbereiding van nieuwe projecten, bijvoorbeeld over nieuwe technieken. Kortom: met jouw functie zorg jij dat we bij Heijmans een totaalpakket op het gebied van middenspanningsinstallaties kunnen aanbieden.

Samen zijn we één

Binnen het bedrijfsonderdeel Systeemintegratie en Techniek maak jij deel uit van het team Energievoorziening in Rosmalen, dat naast jou bestaat uit technische specialisten, (maintenance) engineers, projectleiders, installatieverantwoordelijken en projectleiders. Een fijn team van ongeveer 25 collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan.

Allemaal streven we hetzelfde doel na: optimaal werkende installaties die de energievoorziening bij onze klanten regelen. Ons klantenbestand is zeer divers: van universiteiten, containerterminals en mkb-bedrijven tot datacenters en ziekenhuizen. We hebben regelmatig onderling overleg, zodat we op de hoogte zijn van de projecten en gebruik kunnen maken van elkaars expertise.

Dit bieden wij jou
  • Een brutomaandsalaris tussen € 2.650,- en € 3.850,-, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Een vast contract
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Een bus, kleding, smartphone en het beste en nieuwste gereedschap.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en techniek.
Dit ben jij

Techniek is écht jouw ding. Jij bent graag van technisch toegevoegde waarde voor klanten en collega’s. Ook vind je het belangrijk om je projecten tot een goed einde te brengen. En ben je leergierig: je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied en kunt hierover helder adviseren, zowel aan je collega’s als klanten. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo 3-diploma elektrotechniek of energie, of vergelijkbaar niveau.
  • VCA-VOL en kennis van NEN3840. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
  • Een rijbewijs B.
Solliciteer

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in