+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

B2B Inkoper Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.200 p/m

Vacature in het kort

Met een uniek e-commerce aanbod en een miljoenenpubliek aan tevreden klanten, is het tijd voor een nieuwe start. Als B2B Inkoper ben je de centrale figuur bouwend aan strategische partnerships op internationaal niveau. Jouw creativiteit en expertise zijn cruciaal om de B2B-tak te versterken. Naast een competitief salaris bieden we een interessant secundair pakket en de kans om een groot merk naar nieuwe hoogten te brengen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Vertel verder…

Met een uniek e-commerce aanbod hebben deze mensen de Nederlandse markt compleet veroverd. In de afgelopen 15 jaar hebben ze een gemeenschap van miljoenen tevreden klanten opgebouwd en nu is het tijd om hun platform naar een hoger niveau te tillen. In de loop der jaren hebben ze hun platform voortdurend bijgewerkt om in overeenstemming te blijven met de moderne technologische standaarden, maar nu is het tijd voor een volledige revisie. Een nieuwe start. Een schone lei. Jouw hulp komt daarbij als geroepen!

Wat kan ik doen?

Als B2B Inkoper ben jij de leidende kracht in het opbouwen van strategische partnerships en het zoeken naar strategische afzetmogelijkheden op internationaal niveau. Je bent een spin in het web en schakelt continu tussen de inkoop, finance en logistieke afdeling, en daarin ben jij niet bang om stevige targets aan te gaan. Jij hebt een oog voor geschikte afnemers en weet hierin een verbinder tussen verschillende stakeholders te zijn. Met jouw creativiteit, expertise en gevoel voor deals weet jij een nog sterkere B2B-tak binnen dit bedrijf op te zetten, waar volop ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Wat moet ik kunnen?

Het B2B-domein voelt als jouw thuisfront, maar nog steeds ben je nieuwsgierig naar de eindeloze mogelijkheden en verbeteringen. Door jouw ondernemende drive weet jij mee te helpen aan de groei van de organisatie. Daarnaast heb jij minimaal vijf jaar solide ervaring opgedaan binnen de B2B-branche, idealiter als accountmanager of B2B-koper. Het is natuurlijk fijn als je daar ook een relevante opleiding bij hebt, maar ze geven hier uiteindelijk meer om je mindset dan je papieren. Met jouw slimme instelling en ijzersterke sociale vaardigheden heb jij de X-factor die ze zoeken.

Dit ben ik! Maar wat krijg ik daarvoor terug?

Alles wat je hart begeert. Je maandsalaris kan oplopen tot €5200,-, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast ontvang je een interessant secundair pakket. Maar het meest interessante aan deze functie is toch wel de kans om een groot merk naar nog grotere hoogte te tillen. Dus waar wacht je nog op? Druk op Apply!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in