+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Vakantiekracht Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Grandvision Benelux

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk

Vacature in het kort

Als flexibele vakantiekracht kun je een actieve zomer verwachten. Je zult werken in een winkel waar je je energie en enthousiasme kunt inzetten. Samen met je collega's help je klanten, ondersteun je bij bestellingen en doe je verschillende taken. Het werk is afwisselend en leuk. Een mooie kans om nieuwe dingen te leren en ervaring op te doen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als flexibele vakantiekracht ga je een leuke zomer tegemoet! Waarin je jouw energie en drive helemaal kwijt kan. Zo kan je in de winkel je nieuwe collega's ondersteunen. Ga je samen en zelf klanten ontvangen. En support je bij het binnenkomen van de bestellingen en andere dagelijkse werkzaamheden. Leuk om te doen en lekker afwisselend!



Gevraagd

Je hebt er zin in deze zomer! Om te werken met collega’s en voor klanten. Om zelfstandig op mensen af te stappen, te luisteren en kijken hoe je ze verder kan helpen. Met steun en hulp natuurlijk van het hele team in de winkel! Verder: 

  • ben je vrolijk, actief en representatief; 
  • houd je van trends en mode en is je Nederlands goed; 
  • ben je in ieder geval beschikbaar in mei, juni, juli en augustus; 
  • ben je flexibel inzetbaar in verband met onze ruime en flexibele openingstijden die per filiaal kunnen verschillen. Samen kijken we gewoon even wat het beste uitkomt! 


Aanbod

We bieden je een leuke en bijzondere vakantiebaan in een gezellig team. Met collega’s waar je veel van kunt leren. Jouw uurtarief kan oplopen tot wel €14,44 per uur, kom maar door met die vakantie ;-). Ben je na de zomer zo enthousiast dat je wel zou willen blijven? Of wil je dan meer weten over de interessante en aantrekkelijke vakopleiding tot opticien? Dan kijken we samen wat je mogelijkheden zijn!

Kortom; ben jij op zoek naar een originele vakantiebaan met flexibele uren, bij de beste meest stijlvolle opticien? Met daarbij ook nog een gratis merkzonnebril op je neus? Zoek niet verder en solliciteer!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in