+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Daktechniek Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Als Werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in het voorbereiden van bouwprojecten. Je werkt met verschillende taken zoals het kopen van materialen, het maken van offertes en het houden van contact met collega's. Je werkt samen in een leuk team waar er tijd is voor plezier, zoals samen vis eten tijdens de lunch en een borrel op vrijdag. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team en bij te dragen aan mooie projecten. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

De Werkvoorbereider is nauw betrokken bij de projecten en op een brede manier verantwoordelijk voor het mogelijk maken van bouwprojecten. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende soorten werkzaamheden die met de voorbereiding van de bouwprojecten te maken hebben. Opdrachtgevers komen uit de sector overheid / semi-overheid en aannemers. Als werkvoorbereider bestaan jouw verantwoordelijkheden uit:

– Het inkopen van materiaal.
– Het waken over – en het inschatten van meer- en minderwerk.
– Het onderhouden van contact met uitvoerders.
– Het opstellen van contracten.
– Het opvragen- en opstellen van offertes.
– Het samenstellen van materiaallijsten.
– Het uitvoeren van kostprijsberekeningen.
– Het vaststellen van de werkuren.

Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen.

Je komt terecht in een gezellig team. Als je boven komt op de afdeling is het altijd feest. Met de lunch wordt er samen vis gehaald en de werkweek wordt op vrijdagmiddag afgesloten met een gezellige borrel.

Enthousiast of gewoon nieuwsgierig? Laat je dan verder informeren door Guy Prevoo, bereikbaar op 06-31968527 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur nu direct je cv!



Gevraagd

Om jouw functie tot een succes te maken, zijn wij op zoek naar een collega met de volgende kwalificaties en competenties:

– Ervaring in soortgelijke rol en de ambitie om door te blijven leren in het vak.
– De voorkeur gaat uit naar iemand die al het e.a. weet van dakbedekking. Maar ben je leergierig en enthousiast? Dan kunnen wij jou alles leren.
– Je hebt oog voor detail en behoud overzicht in je werk. Dit is belangrijk omdat je meerdere projecten hebt lopen. Je weet hierin snel te schakelen en houdt de kwaliteit van je werk hoog.
– Je bent communicatief vaardig zowel in woord als in schrift, want in jouw rol werk je veel samen en zal je ook gebruik maken van jouw onderhandel skills.
– Je werkt planmatig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en pakt zaken op. Naast samenwerken kan je ook goed zelfstandig werken.
– Je kunt goed overweg met de computer, Outlook, Excel etc.



Aanbod

Als werkvoorbereider daktechniek is jouw inzet de kracht van onze dienstverlening. Daarom bieden we je naast een uitdagende baan:

– Uiteraard een goed salaris
– 25 vakantiedagen
– Telefoon
– Laptop
– Goede reiskostenregeling
– PBM’s
– Bedrijfsfitnessregeling
– Werken bij een bedrijf waar je trots op kunt zijn
– Voldoende ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling

Werken als werkvoorbereider daktechniek?

Met zestig jaar ervaring en ruim honderd gespecialiseerde medewerkers bedienen wij duizenden opdrachtgevers in westelijk Nederland op het gebied van energie, installatietechniek, daktechniek, beheer en onderhoud en dat alles in het licht van de meeste duurzame oplossingen.
We zijn een echt familiebedrijf. Iedereen kent en helpt elkaar. Het bruist van de dynamiek en er heerst teamspirit. Je komt te werken in een enthousiast team waarmee je de drukke werkweek afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Teken voor een carrière in een bedrijf dat bruist van innovatie en passie voor techniek!

Dus laat je verder informeren door Guy Prevoo, 06-31968527 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur nu direct je cv!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in