+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Service Adviseur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een groot Automotive bedrijf zoeken we een Service Adviseur in Amsterdam. Je gaat aan de slag op een nieuwe afdeling. Als Service Adviseur ben je belangrijk voor klanten en de werkplaats. Je helpt klanten met planning, werkzaamheden, en meer. Je zorgt dat klanten tevreden zijn. Ook werk je aan het verbeteren van de werkplaats. Je maakt planningen en helpt de monteurs. Een leuke kans om te groeien in je werk! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een van de grootste Automotive bedrijven van Nederland. Voor de locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Service Adviseur. Je komt te werken op een nieuwe opstartende aftersales afdeling. Heb je ervaring als Service Adviseur en wil je jezelf blijven ontwikkelen in het vak? Dan is dit jouw kans! Lees snel verder.

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij dé schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van planning, uitgevoerde werkzaamheden, facturatie en schade- of garantieclaims. Vanzelfsprekend draait het in deze rol om gastheerschap en klanttevredenheid. Ongeacht het voertuig of het probleem, jij zorgt ervoor dat de klant weer blij naar huis gaat!

Naast het ontvangen van klanten, probleem of behoefte bepalen en met de klant afstemmen wat er moet gebeuren aan de auto, bespreek je de factuur en geef je uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Je maakt werkorders aan, bewaakt de voortgang en houdt de klant hiervan op de hoogte. Daarnaast denk je ook mee in processen en inrichting om de werkplaats zo efficiënt mogelijk te maken. Met een efficiënte werkplaatsplanning is het aan jou de taak om de monteurs aan te sturen.

Gevraagd

Jij hebt affiniteit met autotechniek en houdt ervan om in contact te staan met de klant. Uitstekende service leveren zit in jouw DNA, net zoals gastheerschap en betrokkenheid bij je werk. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en kun je het overzicht bewaren, ook als het plotseling erg druk is aan de balie. Verder herken jij je in het volgende profiel:
  • Ervaring als Service Adviseur en een proactieve houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Handig met computersystemen (bij voorkeur WinCar DMS) en ervaren met het MS Office pakket;
  • Beschikbaarheid tussen de 32 en 40 uur en woonachtig in de regio Amsterdam.


Aanbod

Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en (door)groei bieden we je een baan waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Als een echt team zorg je er samen met je collega's voor dat de klant met een glimlach de deur uitgaat. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500,- en €3.000,- bruto, afhankelijk van ervaring;
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Pensioenregeling;
  • 8% vakantiegeld.
Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan en ben jij de Service Adviseur die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Neem dan gerust contact met ons op en Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Je kunt ons bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in