+40 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Kwaliteitsregisseur Dagelijks Onderhoud bij Woningcorporatie Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als opzichter dagelijks onderhoud bij een woningcorporatie speel je een belangrijke rol. Je zorgt voor het onderhoud en de veiligheid van de woningen. Je beoordeelt reparatieverzoeken, voert inspecties uit en helpt bij onderhoudswerkzaamheden. Je moet technisch zijn en goed kunnen praten met huurders en anderen. Je krijgt een eerlijk salaris, kans op een vast contract, en misschien een leaseauto. Ook kun je leren en groeien in je werk. Dit is een kans om iets goeds te doen en te groeien in je werk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Een opzichter is een belangrijke functie binnen woningcorporaties. De opzichter is verantwoordelijk voor het toezicht houden op de woningen van de corporatie en het uitvoeren van dagelijks onderhoud. De opzichter heeft een belangrijke rol bij het in stand houden van de kwaliteit van de woningen en het waarborgen van de veiligheid voor de bewoners.

Binnen de functie van opzichter zijn er verschillende specialisaties mogelijk. Eén van deze specialisaties is de functie van opzichter dagelijks onderhoud. Deze opzichter is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de woningen en de bijbehorende gebouwen en installaties.

De taken van een opzichter dagelijks onderhoud zijn onder andere het beoordelen en afhandelen van reparatieverzoeken, het uitvoeren van inspecties en het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast is de opzichter dagelijks onderhoud het aanspreekpunt voor huurders bij vragen of klachten over onderhoud.

Om de functie van opzichter dagelijks onderhoud goed uit te kunnen voeren is technisch inzicht en kennis van bouwmaterialen en installaties belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat de opzichter dagelijks onderhoud goed kan communiceren met huurders en externe partijen, zoals aannemers en leveranciers.

Kortom, de functie van opzichter dagelijks onderhoud is een belangrijke functie binnen de woningcorporatie en vereist zowel technische kennis als goede communicatieve vaardigheden.


Functie eisen

Als geschikte kandidaat voor deze functie voldoe je aan de volgende criteria:

  • Je hebt een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van bouwkunde;
  • Je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij een woningcorporatie. Hierdoor beschik je over de nodige kennis en ervaring om deze rol succesvol te vervullen;
  • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving, zoals de Arbowet en het V&G-beleid. Zo ben je in staat om veilig en verantwoord te werk te gaan;
  • Je hebt ervaring met het aansturen van externe partijen. Je weet hoe je op een effectieve manier kunt communiceren om het gewenste resultaat te bereiken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs. Zo kun je gemakkelijk naar verschillende locaties reizen;
  • In bezit van een Vca-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Het beheersen van de Nederlandse taal;
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met verschillende voordelen. Hieronder vind je een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden:

  • Een salaris dat conform de CAO is vastgesteld. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers een eerlijk salaris te bieden dat past bij de functie en ervaring;
  • Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid om een vast contract te krijgen. Wij streven ernaar om een langdurige samenwerking aan te gaan met onze medewerkers;
  • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de aanschaf en het onderhoud van een auto;
  • Wij bieden de mogelijkheid om een op maat gemaakt opleidingsprogramma te volgen. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen en specialiseren in jouw vakgebied.;
  • Wij vergoeden je reiskosten en hebben een pensioenregeling. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je financiële toekomst.

Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket te bieden. Zo ben jij als werknemer verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en kun jij je volledig richten op jouw werkzaamheden.


Over het bedrijf

Een woningcorporatie is actief in de regio Amsterdam en omstreken. De organisatie is opgericht in 1909 en heeft als doel om goede en betaalbare huisvesting te bieden aan mensen met een laag inkomen. De organisatie beheert ongeveer 56.000 woningen in verschillende wijken en buurten in Amsterdam, Amstelveen, Landsmeer, Ouder-Amstel en Diemen. De woningen worden verhuurd aan huurders die voldoen aan de inkomensvoorwaarden en die ingeschreven staan bij WoningNet. Naast het verhuren van woningen, is de organisatie ook actief op het gebied van nieuwbouw en renovatie. De organisatie streeft ernaar om duurzame en energiezuinige woningen te realiseren die voldoen aan de eisen en wensen van de huurders. Tot slot heeft de organisatie ook oog voor de leefbaarheid in de wijken en buurten waarin zij actief is. Zo werkt de organisatie samen met bewoners, gemeenten en andere partners om de woonomgeving prettig en veilig te maken en te houden. Kortom, de woningcorporatie zet zich in voor goede en betaalbare huisvesting voor mensen met een laag inkomen en draagt bij aan een prettige en leefbare woonomgeving.


Wij zijn Maandag®

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Leuk dat je wil solliciteren! Wij vertellen je graag wat er gebeurt als je solliciteert.

  • Onze Recruiter checkt jouw CV.
  • Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op voor een terugkoppeling.
  • Afhankelijk van die feedback word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking waarbij wij al jouw wensen in kaart brengen. Dat kan altijd op één van onze kantoren; kan je meteen de sfeer proeven. Of op een locatie naar keuze bijv. de ballenbak van Ikea 😉.
  • Is er een klik van beide kanten? Dan brengen onze accountmanagers jouw CV en eventuele speciale wensen onder de aandacht van zoveel mogelijk relevante opdrachtgevers.
  • Als je na die kennismaking besluit om de job te nemen, maken we een contract op. Na ondertekening ervan door zowel jou als door ons, kun je aan de slag.
  • Tijdens je opdracht begeleiden en supporten wij je 24/7. Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen met vragen, opmerkingen en suggesties. Je krijgt bovendien een opleidingsbudget waarmee je cursussen kunt volgen via de Maandag®Academy.
Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Kwaliteitsregisseur Dagelijks Onderhoud bij Woningcorporatie Amsterdam die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in