+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Grondzaken Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als projectleider grondzaken bij Maandag(R) ben je de spil in uitdagende gebiedsontwikkelingsprojecten. Je werkt in teamverband aan diverse projecten, waarbij je expertise in grondzaken, erfpacht, en publiekrecht essentieel is. Je bent verantwoordelijk voor de juridisch-financiële afhandeling en de communicatie, en stuurt daarbij een team aan. Deze rol biedt een unieke kans om je ondernemerschap en vakmanschap te tonen in een omgeving die diversiteit, inclusiviteit en sociale verbinding waardeert. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Wil jij als projectleider aan de slag en weet jij als pionier om alle grondzaken in een project te organiseren?

Wat houdt dit in? Dat je alle aspecten van grondzaken op hoofdlijnen goed beheerst en er op kan sturen. Dit doe je in teamverband met een of meerdere planeconomen en erfpacht- uitgevers die jij aanstuurt. Jij fungeert als verantwoordelijk aanspreekpunt en zorgt voor een goede communicatie en juridisch financiële afhandeling van alle grondzakelijke aspecten, zoals contractbeheer, het kostenverhaal, erfpachtovereenkomsten, tenders begeleiden en de selectie marktpartijen.

Je komt te werken aan uitdagende en afwisselende gebiedsontwikkelingsprojecten. In de projecten is ervaring met erfpacht, publiekrecht, Wet Ruimtelijke Ordening, Wet Voorkeursrecht en ontwikkelstrategieën zeer gewenst.

Wat neem jij mee? Je expertise die nodig is voor om (bestuurlijk) complex projecten, waarbij het een uitdaging is om alle marktpartijen (met verschillende achtergrond en niveau in vastgoed) aan elkaar te binden en te laten samenwerken in de gebiedsontwikkeling die de gemeente voor ogen heeft.

Door de diversiteit in projecten met ieder hun eigen context en uitdagingen wordt van onze projectleiders verwacht dat zij vakmanschap en ondernemerschap tonen en dat zij creatief en flexibel zijn. Zij werken aan projecten met een hoog politiek, maatschappelijk en financieel-economisch afbreukrisico, waar het werkveld zich op het scheidsvlak tussen publiek en privaat bevindt.

De projectleiders grondzaken zijn de spil van de grondproductie en vastgoedontwikkeling en houden zich bezig met:

  • Planvorming van projecten
  • Ontwikkelingsovereenkomsten en erfpachtcontracten
  • Grond- ,transformatie- en kavelexploitaties en grondprijsonderhandelingen
  • Tenders op de markt brengen
  • In deze functie vervul je verschillende rollen.
Functie eisen
  • Je bent in het bezit van minimaal een erkende HBO opleiding in de richting van Planologie, Sociale geografie, Bouwkunde, Bestuurskunde, (Bedrijfs-) economie en/of Rechten;
  • aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de gebieds- en vastgoedontwikkeling;
  • Je beschikt over aantoonbare recente ervaring als projectleider grondzaken opgedaan in de laatste 5 jaar bij een grotere gemeente (boven de 100.000 inwoners ), Provincies of eventueel ontwikkelaars en woningcorporaties.
  • Je beschikt over aantoonbare ervaring met contractvorming en onderhandelen Aantoonbare ervaring met grondexploitaties en erfpacht opgedaan in de laatste jaar
Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Grondzaken die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in