+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Sociaal Projectleider Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.748 - € 4.727 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen die in huizen wonen die worden opgeknapt. Je praat met de bewoners en legt uit wat er gaat gebeuren. Ook zorg je dat ze weten wanneer het werk start en klaar is. Je werkt samen met collega's en bedrijven om alles goed te laten verlopen. Soms help je mensen die het moeilijk vinden om zelf een nieuwe plek te zoeken. Als er problemen zijn, zoek je snel naar een oplossing. Je baan is belangrijk omdat je ervoor zorgt dat iedereen goed geïnformeerd en geholpen wordt. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
Binnen de afdeling Vastgoedverbetering van onze woningcorporatie, die actief werkt aan het verbeteren en verduurzamen van ons vastgoedportfolio, speel jij als Bewonersbegeleider een cruciale rol. Deze afdeling is nieuw, dynamisch en divers van samenstelling.
Jouw taken als Bewonersbegeleider zijn veelomvattend en van groot belang voor onze projecten. Je leidt individuele klantcontacten tijdens sloop-, renovatie- en verbeteringsprojecten. Daarnaast bied je actieve ondersteuning aan bewoners gedurende deze processen en draag je bij aan de haalbaarheid van projecten door nauwe samenwerking met collega’s en het bevorderen van bewonersparticipatie.
Communicatie is een sleutelrol in jouw functie. Je bent verantwoordelijk voor heldere communicatie met bewoners, interne teams en externe stakeholders. Door gerichte huisbezoeken verzamel je belangrijke gegevens en informeer je huurders over projectdetails en planningen. Je werkt intensief samen met projectverantwoordelijken en aannemers om alles soepel te laten verlopen.
Een ander belangrijk aspect van jouw rol is het begeleiden van niet-zelfredzame bewoners bij het zoeken naar een nieuwe woning, waarbij je diverse interne en externe hulpbronnen inschakelt.
In geval van overlast of vermoedens van onrechtmatige bewoning neem je direct actie door de interne organisatie te mobiliseren voor een passende oplossing.

Gevraagd

Wat wordt er van je verwacht?
Deze woningcorporatie zoekt een kandidaat met een Mbo/Hbo werk- en denkniveau en 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt theoretische en praktische expertise op het gebied van volkshuisvesting en huurrecht. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden en kennis:
  • Gedegen technische kennis relevant voor de functie;
  • Uitgebreide ervaring met automatiseringspakketten, waaronder Windows en Office (Outlook, Word, Excel). Bij voorkeur heb je ervaring met Tobias, Shareworx, WoningNet en het BRP-systeem;
Je bent sterk in communicatie, met een duidelijke focus op klanttevredenheid. Daarnaast ben je flexibel, energiek en proactief, met het vermogen om snel nieuwe inzichten te verwerven. Je hebt onderhandelingsvaardigheden en kunt effectief prioriteiten stellen.

Aanbod

Wat kan je van ons verwachten?
  • Een salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) in schaal H;
  • Flexibele werktijden: de mogelijkheid om 32-36 uur te werken, waarbij 4 x 9 uur per dag ook tot de opties behoort;
  • Een jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband;
  • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de functie;
  • Een aangename werkplek gehuisvest in een prachtig monumentaal pand, omgeven door leuke collega’s, dagelijkse verse catering en een theebar;
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Een reisbalans waarmee je op een duurzame manier naar het werk kunt reizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in