+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Als Projectleider Elektrotechniek in Amsterdam krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een toonaangevende organisatie die voorop loopt in innovatieve elektrotechnische oplossingen. Je zult betrokken zijn bij spraakmakende projecten, van smart city-initiatieven tot grootschalige infrastructuurprojecten. We bieden ondersteuning voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, met mogelijkheden voor extra opleidingen, leiderschapsontwikkeling en verkenning van nieuwe technologieën, naast een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een professional met ervaring in elektrotechnische projecten en een passie voor leidinggeven? Heb je de ambitie om jouw expertise toe te passen in de dynamische stad Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de elektrotechnische sector en zijn op zoek naar een Projectleider om ons team te versterken.


Organisatie

Onze organisatie is een gevestigde naam in de elektrotechniek en staat bekend om haar innovatieve benadering van projecten. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan elektrotechnische oplossingen en hebben een sterke aanwezigheid in de regio Amsterdam. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid, streven wij ernaar om elke uitdaging om te zetten in een succesverhaal. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die gedreven zijn om de stad te voorzien van betrouwbare elektrotechnische oplossingen.


Functie

Als Projectleider Elektrotechniek in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en uitvoeren van elektrotechnische projecten in de stad en de omgeving. Je zult een cruciale rol spelen in het coördineren van projectteams, het bewaken van de voortgang en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het leiden en aansturen van projectteams;
  • Het opstellen en bewaken van projectplanningen en budgetten;
  • Het verzorgen van technische adviezen en oplossingen;
  • Het onderhouden van nauw contact met klanten en stakeholders;
  • Het zorgen voor een strikte naleving van veiligheidsvoorschriften en regelgeving.
Functie eisen

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten wij dat je voldoet aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de elektrotechnische sector, bij voorkeur in een leidinggevende rol;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te onderhandelen en samen te werken;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van elektrotechniek;
  • Proactieve en resultaatgerichte mentaliteit.
Aanbod

Bij ons bieden we niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een organisatie die voorop loopt in de elektrotechnische sector in Amsterdam. Als Projectleider Elektrotechniek kun je rekenen op een scala aan voordelen die jouw carrière een vliegende start zullen geven. Als Projectleider ben je betrokken zijn bij diverse spraakmakende projecten in Amsterdam, van innovatieve smart city-oplossingen tot grootschalige infrastructuurprojecten. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen om je technische vaardigheden te demonstreren en uit te breiden. We moedigen jouw groei aan en bieden ondersteuning voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of je nu extra opleidingen wilt volgen, leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen, of nieuwe technologieën wilt verkennen, wij zullen jouw ambitie ondersteunen. Jouw inzet en prestaties worden gewaardeerd en beloond met een competitief goed salaris dat in lijn is met jouw ervaring en vaardigheden. Naast het salaris bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, pensioenvoorzieningen en flexibele werktijden.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in