+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Servicemonteur Buitendienst Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een Servicemonteur Buitendienst in de elektrotechniek. Je gaat aan de slag met het onderhouden en repareren van elektrotechnische systemen. Dit doe je op locatie bij klanten. Je werkt zelfstandig en hebt verschillende taken. Je krijgt de kans om in een omgeving te werken en bij te dragen aan tevreden klanten. Je krijgt ook een bedrijfsvoertuig en al het gereedschap dat je nodig hebt. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur Buitendienst binnen de elektrotechniek om ons team in Haarlem te versterken. Als Servicemonteur Buitendienst speel je een cruciale rol in het onderhouden en repareren van elektrotechnische systemen bij onze klanten. Je krijgt de kans om te werken in een dynamische omgeving en bij te dragen aan de tevredenheid van onze klanten.


Organisatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in accu's en heeft zich toegelegd op accu-/batterijsystemen, batterijoplossingen voor diverse noodsystemen, laders en (mobiele) energiesystemen. We streven naar een duurzamere inzet van energie. Hoewel we oorspronkelijk een groothandel in accu's en bijbehorende producten waren, zijn we de afgelopen jaren ook actief geworden in productie. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van op maat gemaakte lithiumaccu's. Onze toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers, variërend van graafmachines tot maaiboten en off-grid opslagsystemen. De voortdurende elektrificatie zorgt ervoor dat de vraag naar onze accu's blijft groeien.


Functie

Als Servicemonteur Buitendienst heb je de verantwoordelijkheid om service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan onze technische apparatuur op locatie bij klanten. Je werkt zelfstandig en hebt een breed scala aan taken. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan diverse technische apparatuur, waaronder machines, installaties en systemen;
  • Oplossen van storingen en technische problemen ter plaatse, waarbij je een accurate diagnose stelt en passende oplossingen implementeert;
  • Adviseren van klanten over het optimale gebruik, onderhoud en de veiligheid van de apparatuur;
  • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling van servicebezoeken, inclusief het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen.
Functie eisen

Wat verwachten wij van jou in deze functie Servicemonteur Buitendienst?

  •  Een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica;
  •  Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als servicemonteur buitendienst;
  •  Uitstekende kennis van elektrotechniek en mechanische systemen;
  •  Ervaring met het oplossen van storingen aan machines en installaties;
  •  In het bezit van een rijbewijs B;
  •  Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt een proactieve werkhouding;
  •  Je bent in staat om zelfstandig te werken en bent flexibel ten aanzien van werktijden.
Aanbod

Als Servicemonteur buitendienst binnen de elektrotechniek bieden wij jou een uitdagende en afwisselende functie binnen ons gerenommeerde bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een dynamische omgeving waarin je jouw technische vaardigheden kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen. Wij zorgen voor een competitief goed salaris. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen. Om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren, stellen wij alle benodigde middelen tot jouw beschikking. Je krijgt een bedrijfsvoertuig, gereedschap en andere apparatuur die je nodig hebt om jouw werkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren. We investeren continu in moderne technologieën en geven je de mogelijkheid om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in