+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Monteur Buitendienst Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste monteur die graag buiten werkt en met technische kennis hoogwaardige producten installeert. Je wordt een belangrijk deel van een klein en gezellig team. Jouw werk is belangrijk voor het bedrijf en je helpt klanten door hun verwachtingen te overtreffen. Je werkt aan unieke projecten en er is ruimte om te groeien. Veiligheid en klanttevredenheid zijn heel belangrijk. Je krijgt een goed salaris en extra voordelen. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een gedreven collega die enthousiast wordt van zelfstandigheid en graag de buitenlucht opzoekt. Als monteur ben jij de expert die met jouw technische kennis de hoogwaardige producten op professionele wijze bij klanten installeert. Je werkt met producten die met uiterste zorg in een eigen productiefabriek worden vervaardigd. Word een essentieel onderdeel van het team en laat jouw vakmanschap stralen terwijl je de verwachtingen van de klanten overtreft!

Bij deze opdrachtgever ben jij niet zomaar een teamlid; je bent de drijvende kracht die het verschil maakt. Als zelfstandige professional ben je in staat om autonoom te opereren, je eigen koers te bepalen en initiatief te tonen waar nodig. Collegialiteit is belangrijk in het kleine, gezellige team waar je een belangrijk onderdeel van gaat zijn. Jouw nieuwe collega's geloven in de kracht van samenwerking en ondersteunen elkaar om gezamenlijke doelen te bereiken. Als specialist in het vervangen van rookgas/ventilatiekanalen en schoorstenen, ben jij de onmisbare schakel die meedenkt en problemen doeltreffend oplost tijdens elke plaatsing. Werken op hoogte is voor jou niet eng maar een uitdaging. Met jouw ervaring in het lezen van technische tekeningen, toon je niet alleen je technische bekwaamheid, maar ook je nauwkeurige werkhouding en enthousiasme. Verantwoordelijkheidsgevoel is voor jou vanzelfsprekend, en als vakman rapporteer je moeiteloos aan je projectleider, waarmee je samenwerkt aan succesvolle projecten. Naast verantwoordelijkheidsgevoel, staat veiligheid ook voorop in jouw werk. In dit vak is geen dag hetzelfde, en dat is precies waar jij in uitblinkt. Je past je gemakkelijk aan nieuwe situaties aan en vindt oplossingen met een glimlach. Bij deze opdrachtgever staan klanten centraal, en daarom is dit bedrijf opzoek naar iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Jij begrijpt dat tevreden klanten de sleutel tot succes zijn, en je doet er alles aan om hun verwachtingen te overtreffen.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief en groeiend familiebedrijf dat actief is in de metaalbewerkingsindustrie. Op project basis ontwerpt, fabriceert en monteert onze opdrachtgever op maat gemaakte renovatieschoorstenen en rookgaskanalen. Een complete dienstverlening van ontwerp tot montage staan hierbij centraal. De klanten van dit bedrijf zijn voornamelijk dakdekkers en installatiebedrijven die actief zijn binnen de renovatiemarkt en nieuwbouw.


Wat wij vragen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Geen last van hoogtevrees
  • Je bent een behulpzame collega en je beschikt over een klantgerichte instelling
  • Je bent een harde werker met twee rechterhanden.
  • VCA basis is een pre.
  • Hoogwerker certificaat is een pre.
Wat wij bieden
  • Aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden: Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Een werkweek van maandag t/m vrijdag, 38 uur.

  • Een informele werksfeer, waarin je samen met je collega’s werkt aan uitdagende, innovatieve projecten. 

  • Een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in