+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Coördinator Projectadministratie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.748 - € 4.727 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoed als Coördinator Projectadministratie en draag bij aan de financiële stabiliteit van een toonaangevend vastgoedbedrijf. Met je expertise in projecten en financiële administratie, speel je een cruciale rol in het analyseren van financiële gegevens en het opstellen van rapporten. Ontwikkel je professioneel in een organisatie die jou autonomie, een inspirerende werkplek, en flexibele werkmogelijkheden biedt, inclusief de optie tot thuiswerken. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Wat ga je doen? 
Binnen ons financiële team vormen we het kloppende hart van de organisatie als het gaat om geldzaken. We streven naar nauwkeurigheid en diepgaande analyse van financiële gegevens, met een sterke focus op openheid en betrouwbaarheid. Onze expertise op het gebied van boekhouding, rapportage en financiële controle zorgt ervoor dat alle financiële processen soepel verlopen en voldoen aan alle regelgeving.

In jouw rol ga je aan de slag met het analyseren, opstellen en beoordelen van voortgangs- en eindrapportages van vastgoedprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van financiële rapportages, met speciale aandacht voor de cijfers. Daarnaast houd je de financiële voortgang van projecten nauwlettend in de gaten, signaleer je afwijkingen ten opzichte van het budget en bespreek je deze. Ook ben je betrokken bij het monitoren van onze projectenportefeuille en speur je naar opvallende ontwikkelingen. Verder zorg je voor het opstellen van projectverantwoordingen voor externe subsidieverstrekkers en lever je een bijdrage aan het opstarten van nieuwe bouwprojecten.


Wij zijn wij? 
Bij onze woningcorporatie, met een uitgebreide portefeuille verspreid over diverse buurten in Amsterdam, staan we voor goed wonen voor iedereen. Wij geloven in diversiteit en inclusie en streven naar een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt. Kom bij ons werken en draag bij aan het realiseren van onze maatschappelijke missie!


Wat wordt er van je verwacht? 

  • Een succesvol afgeronde HBO/universitaire opleiding
  • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring
  • Aantoonbare expertise in het opstellen van voortgangs- en eindrapportages voor projecten
  • Energiek, communicatief sterk en gericht op klanttevredenheid
  • Een teamspeler die initiatief neemt en graag anderen ondersteunt
  • Vermogen om prioriteiten te stellen en flexibel te reageren op diverse situaties.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Een aantrekkelijk salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand, gebaseerd op schaal H voor een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid om na dit jaar een vast dienstverband te krijgen.
  • Een rol met veel autonomie en verantwoordelijkheid.
  • Geniet van een inspirerende werkplek in een prachtig historisch pand, samen met leuke collega’s en dagelijkse catering.
  • Flexibele werkmogelijkheden, inclusief de optie om vanuit huis te werken.
  • Een reisvergoeding om duurzaam naar je werk te reizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in