+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Sales Consultant Finance&Risk Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Sales Consultant voor Finance & Risk bij Brunel, werk je met verschillende opdrachtgevers en help je hen de juiste specialisten te vinden. Je bouwt en onderhoudt relaties, zowel met klanten als met de specialisten. Je werkt met ervaren mensen in finance en risicobeheer. Je taak is om te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Je werkt in een team en helpt ook bij de groei en ontwikkeling van de specialisten. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Sales Consultant - Finance & Risk bij Brunel ben jij het gezicht voor verschillende opdrachtgevers met wie we langdurige samenwerkingen hebben.

Jouw taak is om onze opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van gekwalificeerd personeel op het gebied van finance en risicobeheer, ook wel bekend als onze Finance & Risk specialisten!

Je krijgt een brede en uitdagende rol als Sales Consultant. Je richt je op het opbouwen en onderhouden van relaties, zowel met klanten als met Finance & Risk-specialisten die je kunt matchen met interessante opdrachten. De specialisten waarmee je werkt zijn ervaren in functies zoals Financial Analysts, Risk Managers of Compliance Officers. Jouw hoofddoel is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

Je hebt een actieve rol in het werven van nieuwe specialisten, het voeren van intakegesprekken, het identificeren van commerciële kansen en het onderhouden van klantrelaties. Daarnaast voer je ontwikkelgesprekken met onze specialisten om ervoor te zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Je gaat aan de slag met een team van getalenteerde collega's. Samen helpen jullie specialisten aan uitdagende opdrachten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in