+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Startersfunctie Sales Consultant Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In de startersfunctie Sales bij Brunel ben je de persoon die alles regelt. Je houdt van contact met mensen en vindt netwerken leuk. Je gaat aan de slag met het koppelen van goede mensen aan de juiste opdrachten. Elke week is anders. Je hebt teamoverleg, praat met je manager over plannen en doelen, en helpt nieuwe mensen. Ook spreek je met klanten en zorg je dat alles goed loopt. Het is een baan waarin je veel leert en waarbij je echt het verschil kunt maken. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

In de startersfunctie Sales bij Brunel ben jij dé regelaar die van nature makkelijk contact legt en plezier haalt uit netwerken met onze klanten en specialisten.

Jouw enthousiasme, nieuwsgierigheid en positieve instelling maken jou de ideale verbinder met toptalenten – onze specialisten. Jij duikt in hun ambities, voorkeuren en doelen en maakt de perfecte match bij een van onze opdrachtgevers.

Hoe ziet jouw week eruit?

Team overleggen opstarten met evaluaties, successen en planningen geven je de richting voor de week. Je bespreekt met je manager de strategische salesplannen en jouw focuspunten. Een gesprek met een recent gestarte specialist geeft inzicht in de gemaakte ervaringen en biedt ruimte voor ontwikkelingsplannen.

Een klantafspraak staat op het programma, waarbij je met overtuiging trends en informatie deelt. Na afloop blijkt dat jouw collega een passende specialist heeft gesproken - teamwork op zijn best! Actieve werving van nieuwe specialisten, lunchgesprekken over het aankomende Brunel feest en het regelen van klantafspraken vullen de rest van de week.

Kortom, als startende Sales Consultant bij Brunel geniet jij van een afwisselende en uitdagende rol waarbij je niet alleen toptalenten met klanten verbindt, maar ook de teamspirit hooghoudt. Je bent als het ware verantwoordelijk voor je eigen winkel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in