+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker Cashmanagement KNAW Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 22 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.618 p/m

Vacature in het kort

Ben je een kei met cijfers en let je altijd goed op details? Heb je al ervaring in financiële administratie en zoek je een nieuwe baan? Dan is werken als Medewerker Cashmanagement bij een bekende wetenschappelijke organisatie iets voor jou. In deze rol help je met het beheren van geldzaken. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in je carrière. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Medewerker Cashmanagement bij de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

Ben jij goed met cijfers en zie jij een foutje niet snel over het hoofd? Heb jij al wat ervaring in de financiële administratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie als Medewerker Cashmanagement bij KNAW iets voor jou. Lees snel verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij KNAW

Jij komt te werken bij de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De KNAW is hét forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten die met hun onderzoek en collecties bij de internationale top horen. Specifiek kom jij te werken voor Bureau KNAW. Het Bureau ondersteunt leden, bestuur, raden, commissies, instituten en de algemeen directeur bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Jij gaat aan de slag op de financiële afdeling als Medewerker Cashmanagement. De afdeling bestaat uit 20 medewerkers. Specifiek ga je aan de slag voor de Concern Administratie samen met 8 collega's. Er worden leuke uitjes georganiseerd en er is elke eerste dinsdag van de maand een koffie-en-koek moment met het hele Finance Team.



Aanbod

Wat ga je doen als Medewerker Cashmanagement?

Samen met een team van 8 collega's ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van dit wetenschappelijke instituut. Je gaat je onder andere bezighouden met de crediteuren- en debiteurenadministratie. Je beheert en onderhoudt de masterdata hiervan via TopDesk en Oracle.

Verder ga jij:

  • Niet-afgeletterde posten analyseren en verwerken;
  • Ondersteunen bij het verwerken van bankafschriften en voorbereidende werkzaamheden voor het betaalproces;
  • Ondersteunen bij het opstellen van specificaties, grootboekaansluitingen en rapportages.
Dit heb jij in huis

Jij bent minimaal mbo-geschoold en bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding in een financiële richting. Ook heb jij al ervaring opgedaan in financiële administratie tijdens eerdere banen of misschien een stage.

Verder ben jij:

  • Communicatief sterk in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels;
  • Secuur en heb je echt oog voor detail;
  • Ervaren in het werken met Microsoft Office Tools en bij voorkeur heb je eerder met TopDesk en Oracle gewerkt.
Dit biedt de KNAW

Jij kan per direct aan de slag als Medewerker Cashmanagement voor 22,8 uur per week (3 dagen). Je krijgt een tijdelijk contract van 6 maanden met uitzicht op een contract vast in dienst bij de KNAW. De functie valt in schaal 6 of 7 van de CAO Nederlandse Universiteiten wat betekent dat jij minimaal een bruto maandloon zal gaan verdienen van €2.618 op basis van een 38-urige werkweek. Dit loon kan oplopen tot €3.636, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Medewerker Cashmanagement? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Loes via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in