+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior ICT in het Ziekenhuis Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als applicatiebeheerder in de zorg, speel je een cruciale rol in het stroomlijnen van bedrijfsactiviteiten en het verbeteren van zorgverlening. Je wordt de expert in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en werkt nauw samen met zorgprofessionals en leveranciers. Naast de kans om continu te leren en jezelf te ontwikkelen, bieden we een uniek persoonlijk ontwikkelprogramma, de mogelijkheid tot deels thuiswerken, een persoonlijke Talentmanager en een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als applicatiebeheerder in het ziekenhuis is nieuwsgierigheid en leergierigheid essentieel. Je wordt enthousiast van continu leren en bent altijd op zoek naar manieren om zaken te verbeteren. Zie je een probleem? Voor jou is dat een kans om een oplossing te vinden.

  • Je leert gaandeweg hoe je de applicatie op de juiste manier inzet om onze bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en te verbeteren. Daarnaast houd je toezicht op de installatie, upgrades en dagelijkse onderhoud van de software. Zorgverleners kunnen altijd bij jou aankloppen met uiteenlopende vragen; jij staat klaar om meldingen op te lossen, systemen te testen en nieuwe workflows te ontwikkelen.
  • Zo word je specialist in het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) Epic, het systeem dat het ziekenhuis gebruikt. Je wordt de schakel tussen dit systeem, de gebruikers - denk aan artsen, verpleegkundigen en zorgverleners - en de leverancier.
  • Maar dat is nog niet alles. Jij hebt je oog gericht op de volgende stap: een rol als verbeteraar. Met jouw kennis en inzichten werk je samen met je team aan procesoptimalisaties en houd je rekening met de behoeften van patiënten, gebruikers en het gehele EPD-systeem.
  • Een job voor een jaar voor tussen de 32 en 36 uur per week met als doel indiensttreding
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Een persoonlijk ontwikkelprogrammat.w.v. €5.200 met een persoonlijke Trainer/coach
  • Reiskostenvergoeding: 23 cent per km en OV = 100% vergoed

Jij bent een ambitieuze starter met een diploma en een HBO/WO denkniveau en deelt een passie voor hands-on werken. Je houdt ervan om complexe vraagstukken te doorgronden en rust niet voordat je een oplossing hebt gevonden. Daarin lukt het jou ook goed om verbanden te herkennen en denk je een paar stappen vooruit. Binnen het team krijg je alle ondersteuning om je skills verder te ontwikkelen als applicatiebeheerder. Je schrikt niet terug en durft vragen te stellen; sterker nog, dat juichen we toe! Deze rol zal jouw communicatieve skills verder aanscherpen, om technische termen om te kunnen zetten in begrijpelijke taal. Je bent een junior die de tijd neemt om de applicaties volledig eigen te maken. Hierbij haal je plezier uit puzzelen en uitzoeken. Bovendien draag je bij aan een maatschappelijk doel, waarbij jouw werk een directe impact heeft op de zorg.

Herken jij jezelf in het bovenstaande maar het je nog geen ervaring binnen de IT? Dat is bij ons geen probleem. Passie is hetgeen wat telt! Heb je bijvoorbeeld je eigen website gebouwd, jezelf een programmeertaal aangeleerd of ervaring opgedaan met een servicedesk of agile werken? Dan komt de rest vanzelf.

x

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijkzondag 12 meivia de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via ons Recrewtprogramma en verdien beide een bonus!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in