+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Incasso Coördinator Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Verden

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.748 - € 4.727 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als Incasso Coördinator bij een toonaangevende woningcorporatie ben je de spil in het incassoteam, waarbij je actief bijdraagt aan het oplossen van betalingsachterstanden. Je werkt aan het vinden van oplossingen voor huurders en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van operationele taken. De rol biedt niet alleen een competitief salaris, maar ook unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget, een eindejaarsuitkering, en de mogelijkheid tot parttime werken. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega’s werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Wat ga je doen? 
Je werkt samen met het team om dagelijks betalingsachterstanden op te lossen en beheert je eigen portefeuille. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de dagelijkse taken tijdig worden verwerkt en eventuele aandachtspunten bespreek je met je collega’s. Je analyseert rapportages, bespreekt verbeterpunten met het team en zorgt ervoor dat gemaakte afspraken worden opgevolgd.

Rapporteren aan de teamleider over teamontwikkeling, voortgang en eventuele knelpunten behoort ook tot jouw taken. Daarnaast voer je dagelijkse (batch)processen uit en lever je relevante input aan lopende projecten. Je bent bekend met geautomatiseerde systemen, zoals Tobias AX, en fungeert als vraagbaak op het gebied van huurincasso.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het doen van beleidsvoorstellen gericht op huurincasso, klantgerichtheid en kwaliteitsmanagement. Daarnaast initieer en voer je verbeteringen in werkprocessen door en borg je de samenwerking met externe partijen, zoals gemeenten, schuldhulpverlening en deurwaarders.


Wie zijn wij? 
Bij deze woningcorporatie staat de mens centraal: onze huurders, partners en collega’s. Als organisatie zijn we diep geworteld in de stad, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom streven we ernaar om een afspiegeling te zijn van de diverse maatschappij waarin we opereren. Als werkgever zetten we ons in om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, en waar we diversiteit en inclusie omarmen.

We zijn een lerende organisatie, waarin we gezamenlijk werken aan de uitdaging om goede en betaalbare huisvesting voor iedereen te blijven garanderen. We nemen verantwoordelijkheid voor onze opdrachten en zijn toegewijd aan zaken die zowel onze bewoners als onszelf nauw aan het hart liggen.


Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt succesvol een hbo-opleiding afgerond.
  • Je brengt minimaal 2 tot 5 jaar bewezen ervaring mee op het gebied van incasso en gerechtelijke procedures.
  • Je hebt leidinggevende ervaring en blinkt uit in het herkennen van signalen en anticiperen op ontwikkelingen.
  • Je hebt van nature een leidende rol in gesprekken met zowel collega’s als klanten, waarbij je de juiste balans vindt tussen empathie en het behalen van resultaten.
  • Je bent een teamspeler pur sang, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken.

Wat kan je van ons verwachten? 

  • Kansen voor persoonlijke groei met ondersteuning van een individueel opleidingsbudget
  • Een competitief salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling in schaal H
  • Een parttime functie van 32-36 uur per week (mogelijkheid tot 4 dagen van 9 uur)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een eindejaarsuitkering, telefoon en iPad (voor werk op locatie)
  • Een jaarcontract met opties voor verlenging na afloop.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in