+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Junior Vastgoedinspecteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Laan35

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoedonderhoud en verduurzaming als junior vastgoedinspecteur bij een vooruitstrevend bedrijf. In deze rol speel je een cruciale rol in het adviseren van opdrachtgevers over duurzaam toekomstgericht vastgoedbeheer. Je inspecteert visueel vastgoed, identificeert onderhoudsbehoeften en stelt (duurzame) meerjarenonderhoudsplannen op. Een unieke kans om je passie voor vastgoed en duurzaamheid te combineren. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij passie voor vastgoedonderhoud en vastgoedverduurzaming en wil jij jezelf ontwikkelen bij een jong en ambitieus bedrijf? Ben je klaar om jouw passie in te zetten voor een duurzame toekomst? Dan heeft Laan35 dé baan voor jou.

Als junior vastgoedinspecteur adviseer je onze opdrachtgevers over het onderhoud van hun vastgoed. Dit doe je door het vastgoed visueel te inspecteren en te bekijken vanuit een duurzaam toekomstgerichte blik. Als junior vastgoedinspecteur inventariseer je alle zaken die een rol spelen bij het onderhouden en financieel in goede staat houden van het pand, en dit verwerk je in een (duurzaam)meerjarenonderhoudsplan.

Gevraagd

- Minimaal hbo-diploma in de richting van Bouwkunde, Real Estate, Built Environment, Bouwmanagement, Werktuigbouwkunde, Assetmanagement of Vastgoed & Makelaardij

- In het bezit van een rijbewijs B

- Beheersing van de Nederlandse taal Passie voor techniek, verduurzaming en/of vastgoed

- Bij voorkeur heb je ook ervaring met de NEN2767 en/of andere relevante normeringen voor conditiemeting, echter is dit geen vereiste

Aanbod

Waarom Laan35? Laan35 is geen gewone werkplek; het is een plek waar je echt kunt groeien, zowel persoonlijk als professioneel. We onderscheiden ons op verschillende manieren en hier is waarom jij zou moeten overwegen om deel uit te maken van ons team:

Opleidingsmogelijkheden: Bij Laan35 geloven we in leren als een continu proces. Je wordt hier volledig begeleid en ondersteund. Wij bieden de mogelijkheid om externe opleidingen, zelfs op post-HBO niveau, te volgen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en groeien.

Vastgoedexpertise: In onze trainingen leer je alles over vastgoedonderhoud. Je doet kennis op van materialen, constructies en gebouwen , waardoor je een solide basis hebt voor een succesvolle carrière in het vastgoed.

Carrièrekick-start: Werken bij Laan35 is een kick-start voor je carrière in vastgoed. Je leert alles over gebouwen en krijgt de kans om jezelf snel te ontwikkelen.

Actieve Betrokkenheid: Bij Laan35 draait het niet alleen om werken; je wordt actief betrokken bij de groei van Laan35. We geven je de vrijheid om zelf nieuwe diensten en ideeën uit te werken.

Doorgroeikansen: Er zijn hier mooie doorgroeikansen. Denk aan rollen als Manager binnen Laan35, snelle promotie naar het Management Team, Asset Manager, Veiligheids-/ Brand-/Energie-inspecteur, en zelfs inspecteur Rijksgebouwendienst (RvD-Boei).

Bonussysteem: Bij Laan35 vinden we dat goed werk beloond dient te worden. Laan35 is daarmee een plek waar je niet alleen carrière kunt maken, maar waar je ook de vruchten kunt plukken van je toewijding.

Kortom, bij Laan35 krijg je de kans om te leren, te groeien en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Als je op zoek bent naar een plek waar je echt verschil kunt maken en jezelf kunt ontwikkelen, dan is Laan35 de juiste keuze voor jou.

Uren

40 uur
Mag ook 32 uur

Salaris

€ 2.600 - € 3.200 p/m
Plus bonus die kan oplopen tot 3600 eu per jaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in