+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Medior Vastgoedinspecteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Laan35

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Als medior vastgoedinspecteur bij Laan35 krijg je de kans om je passie voor vastgoedonderhoud en -verduurzaming in te zetten voor een duurzamere toekomst. In een en jeugdige werkomgeving, waar teamspirit en frisse ideeën centraal staan, kun je jouw kennis en ervaring delen en een leidende rol spelen in het begeleiden van projecten en opleiden van collega's. Een unieke kans om je carrière een boost te geven en bij te dragen aan een groenere wereld. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je gepassioneerd over vastgoedonderhoud en -verduurzaming en klaar voor de volgende stap als medior vastgoedinspecteur? Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je meer verantwoordelijkheid krijgt en je expertise kunt inzetten voor een duurzame toekomst? Dan heeft Laan35 dé uitdaging voor jou.

Als medior vastgoedinspecteur ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Je kunt je richten op uitdagendere opdrachten met betrekking tot verduurzaming en onderhoud van vastgoed. Je zult dieper ingaan op complexe vraagstukken en meer verantwoordelijkheid dragen bij het opstellen van (duurzame) meerjarenonderhoudsplannen. Denk bijvoorbeeld aan het leiden van projecten waarbij 30 DMJOP’s voor verschillende schoolobjecten binnen drie maanden moeten worden opgesteld, het uitvoeren van een NEN2767-inspectie voor het Stedelijk Museum in Amsterdam, of het begeleiden van een project waarbij MJOP’s moeten worden opgesteld voor ruim 900 eengezinswoningen.

Een uniek aspect van Laan35 is onze dynamische en jeugdige werkomgeving, gekenmerkt door een team van voornamelijk twintigers en dertigers. Deze energieke en frisse samenstelling maakt ons bedrijf onderscheidend in de markt en zorgt voor een stimulerende werksfeer. Jouw rol als medior vastgoedinspecteur is niet alleen cruciaal voor onze operationele successen, maar ook voor het voortbouwen op deze unieke bedrijfscultuur, waarbij jouw ervaring en kennis essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van ons jonge team. Naast je eigen taken zul je ook een belangrijke rol hebben in het begeleiden en opleiden van junioren en collega’s ondersteunen bij onderhouds- en verduurzamingsbegeleidingstrajecten. Als medior vastgoedinspecteur ben je klaar om je expertise in te zetten en een leidende rol op je te nemen binnen ons jonge en ambitieuze bedrijf. Je vindt het niet alleen leuk om jouw kennis over te dragen aan je collega’s, maar je vervult ook een voorbeeldfunctie binnen ons team van vastgoedinspecteurs.

Gevraagd

Dit neem je mee

- Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau, in de richting Bouwkunde, Real Estate, Built Environment, Bouwmanagement, Werktuigbouwkunde, Assetmanagement of Vastgoed & Makelaardij.

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als (junior) vastgoedinspecteur, werkvoorbereider, opzichter of andere praktische bouwkundige werkzaamheden.

- In het bezit van een rijbewijs B.

- Beheersing van de Nederlandse taal.

- Passie voor techniek, verduurzaming en/of vastgoed.

- Bij voorkeur heb je ervaring met de NEN2767 en/of andere relevante normeringen voor conditiemeting.

- Je hebt minstens 1 jaar ervaring met het opstellen en/of werken met (D)MJOP’s.

- Je hebt ervaring met inspectiesoftware zoals O-Prognose.

- Goede algemene praktische én theoretische bouwkundige kennis.

Aanbod

Waarom Laan35? Laan35 is geen gewone werkplek; het is een plek waar je echt kunt groeien, zowel persoonlijk als professioneel. We onderscheiden ons op verschillende manieren en hier is waarom jij zou moeten overwegen om deel uit te maken van ons team:

Opleidingsmogelijkheden: Bij Laan35 geloven we in leren als een continu proces. Je wordt hier volledig begeleid en ondersteund. Wij bieden de mogelijkheid om externe opleidingen, zelfs op post-HBO niveau, te volgen. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en groeien.

Actieve Betrokkenheid: Bij Laan35 draait het niet alleen om werken; je wordt actief betrokken bij de groei van Laan35. We geven je de vrijheid om zelf nieuwe diensten en ideeën uit te werken.

Doorgroeikansen: Er zijn hier mooie doorgroeikansen. Denk aan rollen als Manager binnen Laan35, snelle promotie naar het Management Team, Asset Manager, Veiligheids-/ Brand-/Energie-inspecteur, en zelfs inspecteur Rijksgebouwendienst (RvD-Boei).

Bonussysteem: Bij Laan35 vinden we dat goed werk beloond dient te worden. Laan35 is daarmee een plek waar je niet alleen carrière kunt maken, maar waar je ook de vruchten kunt plukken van je toewijding.

Kortom, bij Laan35 krijg je de kans om te leren, te groeien en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Als je op zoek bent naar een plek waar je echt verschil kunt maken en jezelf kunt ontwikkelen, dan is Laan35 de juiste keuze voor jou.

Uren

40 uur
Mag ook 32 uur

Salaris

€ 3.200 - € 3.600 p/m
Plus bonus die kan oplopen tot 3600 eu per jaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in