+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Financieel Medewerker FNWI Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 21,22 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de universitaire financiële wereld als Financieel Medewerker bij een vooraanstaande instelling. Met jouw ervaring in financiën en bedrijfsvoering, en je inzicht in de academische omgeving, ben je een waardevolle aanwinst. Deze rol biedt een unieke kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen in een setting. Jouw inzet is direct nodig tot minstens medio juli, met mogelijkheid tot verlenging. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Financieel Medewerker bij de Universiteit van Amsterdam, FNWI.

Heb jij al wat werkervaring op het gebied van financiën en bedrijfsvoering? Ben je bekend met de universitaire wereld? Ben jij per direct beschikbaar tot in ieder geval medio juli (mogelijk langer)?

Lees dan snel verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij de Universiteit van Amsterdam, FNWI

De faculteit der Natuurkunde, Wiskunde & Scheikunde bestaat uit 8 onderzoeksinstituten die de hele breedte van de bètawetenschappen beslaan. Van astronomie en natuurkunde tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en informatiewetenschappen. Alle 1800 medewerkers delen de passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit en deze kennis over te brengen aan de studenten.

Het Instituut voor Informatica (IvI) is een van de acht onderzoeksinstituten. Binnen IvI wordt hoogstaand wetenschappelijk onderzoek gedaan en de bachelor- en masteropleidingen voor het vakgebied Information Sciences verzorgd waar momenteel zo’n 2.500 studenten ingeschreven staan. De faculteit is gevestigd op het Sciencepark in Amsterdam en onderhoudt intensieve contacten met wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven en het heeft een sterk internationaal karakter.

Het bedrijfsbureau van IvI ondersteunt de wetenschappers van het instituut op het gebied van personeelszaken, financieel beheer, ARBO-zaken, huisvesting, ICT en andere faciliteiten. Het bedrijfsbureau vormt tevens de verbinding naar de centrale diensten en stafafdelingen van de faculteit. We zoeken een financieel medewerker voor het bedrijfsbureau.



Aanbod

Wat ga je doen als Financieel Medewerker?

In deze functie speel je een centrale rol binnen het instituut. Je maakt namelijk de vertaalslag van het beleid naar de uitvoering en draagt zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie van de bedrijfsvoering op financieel gebied.

Daarnaast zal jij:

  • Bijdragen aan een adequate projectadministratie voor wetenschappelijke onderzoeksprojecten en onderwijsactiviteiten in samenspraak met de Centrale Projectadministratie;
  • Fungeren als aanspreekpunt binnen het instituut met betrekking tot financiën;
  • In control krijgen en houden van administratie en informatie van het instituut en voorbereiden van de begroting, rapportages en prognoses;
  • Analyseren van interne procedures en voorstellen doen voor mogelijke optimalisaties;
Dit heb jij in huis
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde of aanverwant);
  • Werkervaring op het gebied van financieel beheer binnen een universiteit;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Organisatiesensitief en servicegericht;
  • Goede organisatorische vaardigheden;
  • Resultaatgericht, pro-actief en een teamspeler;
  • Integer en accuraat;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Dit biedt de Universiteit van Amsterdam

Jij kan per direct aan de slag als Financieel Medewerker voor 16-24 uur per week en een periode tot in ieder geval medio juli, met de kans op verlenging. De functie valt in schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten, wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €21,22. Dit uurloon kan oplopen tot €33,48, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring. De toelage van 8,3% eindejaarsuitkering zit al in dit uurloon verrekend.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Financieel Medewerker? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Britt via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in