+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Weekendkracht - Bijbaan Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

Zoek je een leuke bijbaan met kansen om te groeien? Bij ons tuincentrum is er plek voor jou! Je kunt werken op verschillende plekken, zoals in de verkoop of het magazijn. We vinden het belangrijk dat je gastvrij bent en onze klanten een goed gevoel geeft. Je werkt in een groene en gezellige omgeving, samen met leuke collega's. Ook organiseren we het hele jaar door leuke activiteiten. Dit is je kans op een afwisselende baan! Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Functie:

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, met ontwikkel kansen en ben jij minimaal beschikbaar op zaterdag en of zondag en feestdagen,  aarzel dan niet om te solliciteren.

Binnen ons tuincentrum bieden wij meerdere mogelijkheden. Zo kun je aan de slag in een (ondersteunend) verkoop functie (Denk bijvoorbeeld aan een van de groenafdelingen, tuinmeubelen, dierenafdeling, sfeer & interieur of tuinwinkel) of verricht je ondersteunende werkzaamheden in het magazijn, kassa of servicebalie.

Profiel

Gastgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij willen dan ook een persoon die met zijn / haar representatieve uitstraling en de nodige flair onze klanten welkom laat voelen.

Wij bieden:

Een sterk afwisselende baan in een groene, lichte,  dynamische omgeving waarbij jij, samen met je deskundige collega’s, altijd voor onze klanten klaarstaat. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO Retail “Non food”. Daarnaast verzorgen wij gedurende het jaar nog leuke activiteiten voor onze medewerkers.

Solliciteren:

Zie jij jezelf al bij ons werken?  Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Bij voorkeur het formulier zo volledig mogelijk invullen. Geen mogelijkheid om digitaal te solliciteren?

Kijk dan op https: voor onze adresgegevens.

Let op! Een full / parttime invulling van een weekendkracht - bijbaan is niet mogelijk. Wij vragen gelieve niet te solliciteren als je op zoek bent naar een invulling met ook doordeweekse uren. In een dergelijke geval kun je ook gebruik maken van de open sollicitatie optie.

 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in