+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Content Specialist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Content Specialist bij ons werk je aan veel verschillende soorten content, zoals blogs, video’s en nieuwsbrieven. Je maakt deze voor verschillende mensen, zoals onze collega’s en klanten. Je bent creatief en helpt ook bij het bedenken van nieuwe ideeën en campagnes. Samen met je team zorg je dat alle content goed blijft en steeds beter wordt. Je kijkt naar gegevens om te zien wat werkt en past dit aan. Zo zorgen we dat onze content altijd top is. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Jij wordt als Content Specialist bij Brunel verantwoordelijk voor het creëren van content. Dit varieert van blogs, tot video’s, afbeeldingen, nieuwsbrieven en alles daar tussenin; jij weet je doelgroep te raken en enthousiasmeren. De doelgroep waar je content voor gaat creëren is werkzaam als specialist bij een van onze vier sectoren; Engineering, Finance & Risk, Legal of IT, is sollicitant bij Brunel, of zijn onze interne collega’s of onze klanten. Het is een gevarieerde portefeuille bij wie jij steeds de juiste toon weet te raken.
Omdat jij Content Specialist bent, zul je al snel ervaren dat je collega’s je weten te vinden voor al hun creatieve ideeën. Samen met je interne stakeholders ben je bezig met het ontwikkelen van campagnes en communicatie, op zowel initiatief van je collega’s, als natuurlijk jouw eigen initiatief. Je bedenkt creatieve concepten en weet deze om te zetten in effectieve content.
Naast het creëren van content, ben je bezig met het met het ontwikkelen en implementeren van de contentstrategie. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat deze naadloos aansluit bij de overkoepelende marketingdoelstellingen.
Alle reeds gepubliceerde content willen we natuurlijk graag up-to-date houden. Daarvoor is onderhoud en optimalisatie van de website en onze sociale mediakanalen nodig. Door middel van de data die we verzamelen en de analyses die hierop gemaakt worden, ben jij samen met je team in staat om de content steeds verder te optimaliseren. Zo bereiken we steeds weer “The Next Level”.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in