+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.

Content Specialist Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij nog niet zo lang afgestudeerd en op zoek naar een baan als content medewerker? Lees gauw door! Als Content Specialist ben jij een onmisbare schakel! Samen met collega's pak jij het eigenaarschap om alle producten op een snelle en efficiënte manier op de sites te krijgen waarbij er goede afstemming plaatsvindt met de fotostudio. Voor het creëren van de product content gebruik je je contacten met de leveranciers en partners van WRG. Voordat je start met de productcreatie en -verrijking in de systemen analyseer je proactief de content die je krijgt waarbij jouw uitgangspunt altijd is: wat wil onze klant? Naast de product creatie ben je ook betrokken bij het proces rondom mediacreatie als campagnes, live sessies en social posts in samenwerking met onze eigen fotostudio. Elke foto en video helpt de klant om goed, makkelijk en snel de juiste producten te vinden. Ook optimalisatie van de vindbaarheid op wehkamp en door de diverse zoekmachines is jouw verantwoordelijkheid. Hiervoor verbeter je productinformatie op basis van klantgegevens als beoordelingen, aankooptrends, vragen, klachten, retouren etc. Je bent als collega betrokken en draagt bij aan het continue verbeteren van onze klantbeleving door het pro actief signaleren en bijdragen aan proces- en/of organisatie verbeter mogelijkheden. Kortom, word jij helemaal blij van een dynamische omgeving en hou jij van ondersteunen, organiseren en successen behalen? Dan ben jij onze nieuwe Content Specialist!

Wij bieden:

- Een baan met veel verantwoordelijkheid - Uitzicht op overname door de klant - Een goed salaris op basis van ervaring

Wij vragen:

- Bij voorkeur heb je een commerciële opleiding afgerond - Je bent bekend met de nieuwste trends binnen fashion en je volgt dit op de voet - Sociale media is voor jou geen onbekend terrein - Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal (vanwege nationale en internationale leveranciers) - Je bent ambitieus en jij ziet ieder detail - Je bent iemand die ontzorgd en je komt met toffe ideeën!

Waar ga je werken:

Deze opdrachtgever is marktleider in Nederland in online winkelen en is daarmee het grootste en meest gewaardeerde online warenhuis van Nederland. Dit warenhuis heeft de transformatie van postorderbedrijf naar een zeer succesvolle online retailer weten te realiseren. Cultuur competenties van deze opdrachtgever zijn eigenzinnig, verrassend, actueel en betrokken. Dit online warenhuis vindt MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) erg belangrijk en betrekt de klanten, de medewerkers, de zakenpartners, de maatschappelijke omgeving en het milieu hierin.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in