+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Bedrijvencoördinator Gebiedsontwikkeling 36u/w Gemeente Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gemeente Amsterdam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Duik in de kern van data-innovatie binnen een gemeentelijke omgeving. Als Senior Back-end Developer in het Datateam Basis- en Kernregistraties speel je een cruciale rol in het ontsluiten en beschikbaar stellen van essentiële gegevens. Je leidt de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, werkt aan het optimaliseren van datastromen en draagt bij aan de realisatie van een digitaal toegankelijke overheid. Een unieke kans om bij te dragen aan iets groots! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: AMSTERDAM
Duur: 01-06-2024 - 31-05-2025
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 10-05-2024

Opdrachtomschrijving

Het datateam Basis- en Kernregistraties (BenK) is verantwoordelijk voor het ontsluiten en beschikbaar stellen van gegevens uit de Basis- en Kernregistraties aan alle type afnemers; zowel interne gebruikers van de gemeente Amsterdam als burgers en/of externe klanten en leveranciers. Deze afnemers gebruiken deze essentiële data van de basis- en kernregistraties in hun standaard werkprocessen.

Als Senior Back-end Developer zijn je taken:
• Begeleiden en coachen van junior en medior ontwikkelaars in het team
• Ontwikkelen van de vereiste additionele functionaliteit voor het realiseren van de nieuwe aansluitingen van de Basisregistraties personen (BRP) en Handelregister (HR) op het nieuwe MSAzure Dataplatform
• Overleg, samen met de analisten van het team, over de (technische) specificaties van afname en levering van te ontsluiten datastromen met de diverse stakeholders
• Consolideren en stabiliseren van de gemigreerde diensten en het inrichten van de nodige (geautomatiseerde) componenten voor het efficiënt beheren van de nieuwe diensten

Resultaten

De Senior Back-end Developer in het Datateam Basis- en Kernregistraties dient de volgende resultaten op te leveren:
• Aansluiting verzorgen van de Basisregistraties Handelsregister (HR) en Personen (BRP), opstellen van nieuwe datamodellen, inrichten van een gegevensmagazijn en ontwerpen en implementeren van nieuwe data-producten voor deze registraties
• Ontwerpen en implementeren van een nieuwe gemeentelijke notificatie service
• Bijdragen aan een optimaal beheer en onderhoud van de in MSAzure net ingerichte team-datavoorziening en aan het consolideren van het Dataplatform
• Kennisoverdracht en coaching van de junior ontwikkelaars

Gemeentelijke organisatie

Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen.

De opdrachtgever(s)

Amsterdam heeft de ambitie een digitaal toegankelijke en begrijpelijke overheid te worden. De afdeling Onderzoek, Informatie en Statistiek is verantwoordelijk voor het centraal ontsluiten, koppelen en leveren van gegevens.

Als Senior Back-end Developer beheer en optimaliseer je de datapijplijn en database en draag je bij aan het beschikbaar maken van onze (open) data en informatie.

Functie-eisen:
Eis
- Werkervaring
De aangeboden kandidaat heeft minimaal 8 jaar recente werkervaring als back-end developer, waarvan minimaal 5 jaar met Python en Sql (inclusief spatial-analyses).
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Eis
- Werkervaring
De aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en affiniteit met het domain-werkveld (ICT en Data) en uitgebreide kennis van de stelsel van Basis- en Kernregistraties.
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Eis
- Werkervaring
De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met ontsluiten van data en bouwen van pipelines in MSAzure, met behulp van tooling zoals Databricks of Unity.
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Eis
- Opleiding
De aangeboden kandidaat heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau richting informatica of informatica-gerelateerd. Het werk- en denkniveau dient aangetoond te worden doormiddel van een diploma en/of werkervaring.
Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.

Wensen:
Wens
- Werkervaring
De aangeboden kandidaat heeft relevante werkervaring opgedaan bij de overheid.
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Wens
- Werkervaring
De aangeboden kandidaat heeft ervaring met: o PostgreSQL en Elasticsearch. o CI stack zoals Jenkins, Ansible en TerraForm. o Event sourcing; Apache Kafka en StUF.
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.

Wens
- Werkervaring
De aangeboden kandidaat heeft enkele jaren recente werkervaring opgedaan in een organisatie waarin met Agile/Scrum wordt gewerkt.
Dit dient duidelijk te blijken uit het cv.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in