+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.375 - € 4.570 p/m

Vacature in het kort

Als Uitvoerder in de beton- en waterbouw ben je de drijvende kracht achter projecten. Je leidt het team, zorgt dat alles op schema en binnen budget blijft, en bent het aanspreekpunt voor verschillende partijen. Je talent voor detail helpt bij het vinden van extra werk of manieren om te besparen. Veiligheid is heel belangrijk, en jij zorgt dat iedereen volgens de regels werkt. Je bent een belangrijke speler die van begin tot eind zorgt voor succes. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Als Uitvoerder in de beton- en waterbouw ben jij de motor van het project. Je staat aan het roer van diverse processen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Jouw taken omvatten onder andere:

𝗔𝗮𝗻𝘀𝘁𝘂𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘁𝗲𝗮𝗺: Jij bent de leidende kracht die het team motiveert en coördineert. Je verdeelt taken, geeft instructies en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit.

𝗕𝗲𝘄𝗮𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗽𝗹𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗸𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻: Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft en binnen het budget blijft. Je houdt de planning nauwlettend in de gaten en grijpt in waar nodig om eventuele vertragingen te voorkomen.

𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝗻:Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Communicatie is essentieel, of het nu gaat om het bespreken van materialen, het afstemmen van werkzaamheden of het oplossen van eventuele problemen.

𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗺𝗲𝗲𝗿- 𝗲𝗻 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝘄𝗲𝗿𝗸: Door je oog voor detail weet je eventuele extra werkzaamheden of besparingsmogelijkheden te identificeren. Je communiceert hierover met de opdrachtgever en zorgt voor de juiste afhandeling.

𝗪𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝘀 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱𝘀𝗽𝗿𝗼𝘁𝗼𝗰𝗼𝗹: Veiligheid staat voorop. Je zorgt ervoor dat het team te allen tijde werkt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en het VCA**-protocol, zodat risico's geminimaliseerd worden.

Kortom, als Uitvoerder ben jij de duizendpoot die ervoor zorgt dat het project van begin tot eind succesvol verloopt. Je bent niet alleen een leider, maar ook een teamspeler die gedreven is om het beste resultaat te behalen.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding in civiele techniek.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als uitvoerder.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • In bezit van rijbewijs B en VCA VOL.


Aanbod

  • Een uitstekend salaris tussen € 3.375,- en € 4.570,- per maand.
  • 43 verlofdagen per jaar.
  • Wekelijkse salarisbetalingen.
  • Fiscaal aantrekkelijke regelingen en bedrijfsfitness.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling met ons opleidingsprogramma.


Bedrijfsomschrijving

Als Uitvoerder kom je te werken in regio Noord-Holland, met als standplaats bruisend Amsterdam. De organisatie staat voor groei en ontwikkeling, waarbij teamwork en waardering centraal staan.Ben jij een gepassioneerde vakman/vakvrouw die grenzen durft te verleggen? Wil je werken binnen een hechte gemeenschap van samenwerkers? Heb je interesse in deze uitdagende functie? Reageer dan eenvoudig via onze website of neem contact op met Thomas via 0645706120. We kijken ernaar uit om van je te horen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in