+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Uitvoerder GWW Haarlem Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

We zoeken een uitvoerder of voorman in de GWW. Je werkt aan verschillende projecten, zoals leidingen leggen en grondwerk. Je leidt het team op de werkvloer en zorgt dat alles goed loopt. Ook ga je naar bouwvergaderingen en let je op de planning en veiligheid. Je werkt met een vast team en hebt meerdere projecten tegelijk. Dit is een kans om te groeien in je carriere en te werken aan belangrijke projecten. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Uitvoerder | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

Ik ben op zoek naar een uitvoerder GWW in de regio Noord-Holland, of een voorman GWW die klaar is voor de volgende stap in zijn carriere. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de leidingen (waterleidingen en riool) en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.

Je wordt als uitvoerder GWW verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit:
– het bijwonen van bouwvergaderingen;
– bewaken van de planning, veiligheid op de werken en de kwaliteit;
– zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.

Ben jij een uitvoerder uit de GWW die trots is op zijn werk en ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een vaste baan? Reageer dan gelijk.

Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en vastleggen van afwijkingen van de werkzaamheden ten opzichte van het bestek. Gedurende de aanbiedingsfase denk je actief mee over de aanpak van de werkzaamheden en tijdens de projecten zorg je voor de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand.

Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.



Gevraagd

Wij zoeken een uitvoerder die ervaring heeft met de werken zoals hierboven genoemd. Daarnaast beschik je over:
– Minimaal 1 jaar werkervaring als uitvoerder;
– MBO/HBO werk- en denkniveau;
– Kennis Microsoft Office en bestekadministratie software;

Je bent een betrokken collega, die besluitvaardig en communicatief is, kostenbewust te werk gaat en over voldoende ervaring beschikt om gelijk aan de slag te gaan op de projecten. Collega’s kunnen met vragen over de werken bij jou terecht en je vindt het fijn hun iets bij te leren.



Aanbod

Bij ons heerst een moderne werksfeer; we werken hard, effectief en we werken samen. Je werkt bij een middelgroot bedrijf met een informele werksfeer en uitdagende projecten. Het team waarin je komt bestaat uit 3 collega uitvoerders, een directeur en bedrijfsleider, bedrijfsbureau bestaande uit vier collega’s en buiten in de uitvoering loopt +/- 35 man.
Wij bieden:
– Het belangrijkste, bij ons verdien je een goed salaris op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.
– Een prettige werksfeer, waar iedereen wordt ingezet in zijn kracht en collega’s die lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen).
– Werk in een platte organisatie;
– Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen aan te bieden.
– De mogelijkheid om mee te doen aan ons gelukstraject.

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op!
Als je vooraf nog vragen heb kan je ook via Whatsapp bereiken (06-21298202).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in