+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Utiliteit Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FEEL FLEX

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Als Elektromonteur Utiliteit werk je aan grote elektrotechnische installaties in teamverband. Je komt in aanraking met verschillende disciplines zoals brandbeveiliging, krachtstroom en domotica. In de utiliteitsbouw, waar je actief bent, zijn projecten vaak groot en werk je met lange kabels en wandgoten. Je bent een belangrijke teamspeler en werkt soms op verschillende locaties. Veiligheid is erg belangrijk, daarom zijn er regelmatig overleggen en toolboxmeetingen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw werkzaamheden als Elektromonteur Utiliteit bestaan uit het zelfstandig en in teamverband aanleggen of ondersteuning bieden bij het installeren van diverse grote elektrotechnische installaties.

Disciplines waar je in de functie van Elektromonteur Utiliteit mee in aanraking komt zijn: object-, brandbeveiligingen, installatietechniek, krachtstroom, stuurstroom, bussystemen, domotica, meet & regeltechniek en af en toe mechanische werkzaamheden zoals het doorslijpen van een ladderbaan of kabelgoot. In de Utiliteitsbouw is alles vaak groot en veel, er gaan vaak honderden meters aan kabels, wandgoten etc. in het object en het afmonteren is seriewerk. Een Elektromonteur Utiliteit is een teamplayer. Met utiliteitsbouw worden projecten bedoelt die geen woonbestemming hebben, vaak zijn het kantoren maar het kan ook een sportcomplex zijn. Omdat de werkzaamheden in de utiliteitsbouw wezenlijk anders zijn dan op bijvoorbeeld woningbouwprojecten is de functie Elektromonteur Utiliteit ondertussen een specialisatie binnen de elektrotechnische installatietechniek. Hou er rekening mee dat de projecten niet altijd om de hoek zijn en er vaak met collega’s samen naar de projecten gereden wordt. Er zijn toolboxmeetingen waarin o.a. de veiligheid wordt besproken en vaak is er elke dag een kort overleg met de projectleider zodat iedereen weet hoe ver het werk is en wat er nog moet gebeuren.



Gevraagd

  • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in de Elektrotechniek
  • Je bent in het bezig van VCA of bereid deze te halen
  • Je hebt minimaal een diploma MBO Elektrotechniek
  • Jij bent snel, accuraat, een echte teamspeler, initiatiefrijk en communicatief


Aanbod

  • Jij krijgt een mooi salaris tussen de €2600-3300 euro per maand


Bedrijfsomschrijving

Onze klant is voorloper in duurzame innovaties en allround technische dienstverlening. Zij lossen alle vraagstukken op het gebied van technologie in de gebouwde omgeving op. De diensten bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IoT) en smart buildings. De klant zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in