+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Elektrotechniek Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk als Servicemonteur Elektrotechniek in een dynamisch team dat jouw groei belangrijk vindt. Je lost storingen op en onderhoudt onze geavanceerde apparatuur. Ontwikkel je vaardigheden met de nieuwste technologieën en draag bij aan onze kwaliteit. Wij bieden niet alleen een goede baan, maar ook uitstekende kansen om te leren en te groeien. Op zoek naar een inspirerende baan? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een ervaren Servicemonteur binnen de Elektrotechniek en wil je graag werken voor een erkend en dynamisch bedrijf, lees dan verder!


Organisatie

Gelegen in Noord-Holland, is onze organisatie een gerenommeerd middelgroot industrieel bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van hoogwaardige eindproducten voor de petrochemische sector. Met meer dan 70 jaar ervaring in het ontwerp, de fabricage, en de assemblage van grote constructies uit aluminium en roestvrijstaal, plaatsen wij kwaliteit en klantenservice altijd voorop. Ons team bestaat uit professionals die uitdagingen niet uit de weg gaan, klantgericht zijn en altijd op zoek zijn naar de beste oplossingen. Dankzij onze uitgebreide ervaring, zowel nationaal als internationaal, hanteren wij strikte normen voor kwaliteit en veiligheid, wat een van onze kernfocuspunten is. Dit geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor de collega's en de klanten die we bedienen. Bovendien zetten we sterk in op de persoonlijke ontwikkeling, zelfontplooiing, en tevredenheid van ons personeel. Met een scala aan interne trainingen en cursussen moedigen we onze medewerkers aan om zich voortdurend te ontwikkelen en bij te blijven met de laatste trends en technologieën in onze industrie. Je komt terecht in een dynamisch team dat gekenmerkt wordt door respect, openheid voor feedback, en een respectvolle benadering naar iedereen. Bij ons sta jij als medewerker centraal, in een omgeving waar jouw groei en tevredenheid vooropstaan.


Functie

Als Servicemonteur Elektrotechniek ben je de sleutelfiguur in het onderhouden van onze productieapparatuur en de elektrotechnische installaties binnen het bedrijf. Je speelt een cruciale rol bij het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties. Met onze geavanceerde productieapparatuur en besturingstechnieken staat je een veelzijdige en technisch uitdagende rol te wachten. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om met de nieuwste technologieën te werken en je vaardigheden voortdurend te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze operaties.


Functie eisen

Wij vragen van jou:

  • Een mbo-diploma in de richting Elektrotechniek of Mechatronica.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent flexibel en servicegericht.
  • Je hebt een actieve werkhouding.
Aanbod

Wij bieden jou een mooie functie met uitdaging en veelzijdigheid bij een organisatie met een vast team en enthousiaste collega's. Een goed salaris conform cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in