+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Volendam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Elektrotechniek Volendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Zoek je een uitdagende functie? Bij een bedrijf waar de mens en kwaliteit voorop staan? Graag nodigen wij je dan uit deze interessante vacature Servicemonteur Elektrotechniek door te nemen. Bij vragen kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via het vaste telefoonnummer.


Organisatie

Wij zijn een breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Volendam. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij verantwoordelijk voor een breed scala aan elektrotechnische installaties, en zijn we volwaardig en ruim gecertificeerd. Ons team is thuis in diverse markten en staat altijd voorop als het gaat om technische ontwikkelingen en innovaties. Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op de utiliteit, woningbouw, en het MKB.

Met een toegewijd team van ruim 110 medewerkers zijn we in staat om zowel eenvoudige als complexe elektrotechnische projecten en vraagstukken succesvol af te ronden. Ons doel is het opbouwen van langdurige samenwerkingen en partnerships, en we streven ernaar dat onze klanten, van opdrachtgevers tot eindgebruikers, tevreden zijn en kunnen genieten van alle comfort, veiligheid, sfeer, en gemak die de elektrotechniek biedt.

Opgericht in de jaren 60, begonnen als een klein familiebedrijf, hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek, met een sterke focus op duurzaamheid. Door het toevoegen van zonnepanelen, led-verlichting, en laadpalen aan ons dienstenportfolio, blijven wij innoveren en onze dienstverlening uitbreiden. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet, met als doel toonaangevend te blijven in de branche.


Functie

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons team speel je een cruciale rol in het onderhouden en optimaliseren van elektrotechnische installaties op locatie bij onze klanten. Je verantwoordelijkheden omvatten:

  • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties, waarbij je niet alleen zorgt voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties, maar ook proactief bijdraagt aan het voorkomen van toekomstige problemen.
  • Het analyseren van storingsoorzaken en het vertalen hiervan naar concrete, uit te voeren werkzaamheden, waarbij je inzicht geeft in de kern van het probleem en zorgt voor effectieve oplossingen.
  • Het verzorgen van de correcte aarding van elektrotechnische producten en systemen, wat essentieel is voor de veiligheid en betrouwbaarheid van onze installaties.
  • Het inregelen en in bedrijfstellen van installaties, waarbij je ervoor zorgt dat deze niet alleen correct functioneren, maar ook optimaal presteren volgens de specificaties en wensen van onze klanten.

Deze functie biedt een unieke mix van afwisseling, zelfstandigheid, en uitdaging. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is, dankzij de diversiteit in techniek en werkomgeving. Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van technische problemen en deze ziet als kansen om te leren en te groeien binnen het vakgebied.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en deskundige collega die ons team komt versterken. De ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

  • Passie voor Engineering: Je hebt een sterk gevoel voor engineering en denkt actief mee over de beste manieren om elektrotechnische installaties te implementeren. Jouw input is cruciaal in het vinden van effectieve en efficiënte oplossingen.
  • Technische Expertise: Je beschikt over uitgebreide technische kennis en vaardigheden. Je bent bekend met de nieuwste technologieën en methoden binnen de elektrotechniek en bent in staat om deze toe te passen in de praktijk.
  • Kwalificaties: Het bezit van TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) en MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) kwalificaties is een directe match met ons profiel. Echter, als je een allround technicus bent met de bereidheid om te leren, zijn wij meer dan bereid om in jouw ontwikkeling te investeren.
  • Opleiding en Certificering: Je hebt minimaal een MBO-diploma in de richting van elektrotechniek. Daarnaast beschik je over een diploma Basisveiligheid VCA en relevante werkervaring in de branche.

Wij zoeken iemand die niet alleen over de juiste kwalificaties beschikt, maar ook een teamspeler is met een proactieve instelling en een sterke motivatie om te groeien binnen het vakgebied.


Aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een hecht team van professionele vakmensen. Bij de baan hoort:

  • Een uitstekend salaris
  • Goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen- en bonusregeling
  • Eventueel een auto van de zaak
  • Volop mogelijkheden tot het volgend van cursussen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden

Kortom alles is bij ons goed geregeld.


Sollicitatie

Winston Bundel, 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in