+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Huidtherapeut Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Etos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van beauty en skincare bij de beste drogisterij van Nederland. Als huidtherapeut bij Etos op de Nieuwendijk in Amsterdam, speel je een sleutelrol in het adviseren van klanten en het delen van je kennis. Met topmerken als La Roche-Posay en Vichy, draag je bij aan het welzijn van onze klanten. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gegarandeerde winstuitkering, een uitstekende pensioenregeling, en een NS-trajectkaart of reiskostenvergoeding. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe maak jij het verschil?

Van goede verzorging door een hecht team, tot het verkwikkende effect van betekenisvol werk. Een plek waar je met jouw blik, jouw talent anderen kunt helpen lekker in z’n vel te zitten. Samen met 5400 collega's, waarvan 2400 gecertificeerde drogisten, staan we iedere iedere dag klaar voor onze klant.

Bij Etos willen we dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait, we zetten haar daarom altijd voorop. Door oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen bieden we onze klanten in de winkel de allerbeste service. Door persoonlijk en betekenisvol contact te maken, creëer je een unieke connectie waarmee jij hét verschil maakt.


Wat betekent dit voor jou?

Wil jij het beste uit jezelf halen en onze klanten voorzien van het allerbeste huidadvies? Voor onze winkel in Amsterdam op de Nieuwendijk  zoeken we een enthousiaste, klantvriendelijke huidtherapeut met een passie voor beauty en skincare. Jouw rol is het geven van gepersonaliseerd huidadvies, en het aanbevelen van de juiste behandelingen en producten uit ons uitgebreide Derma-assortiment, waaronder topmerken als La Roche-Posay, Vichy, Avène, CeraVe en Eucerin.
 

Dit ga je doen: 
•    Je geeft huidadvies in de winkel, aan het Dermaschap en zorgt voor een nette presentatie van ons productassortiment. 
•    Je beantwoordt vragen van klanten en collega’s in de winkel, maar ook telefonisch of digitaal vanuit andere winkels waar geen huidtherapeut staat.  

Wie ben jij? 
Huidadvies geven en je kennis hierover delen met de rest van het team is echt jouw ding. Jij streeft naar blije klanten en een fijne werksfeer op de vloer.
Als Huidtherapeut zit adviseren in jouw bloed. Met jouw kennis en enthousiasme weet jij de klant perfect te helpen op het gebied van huidverzorging. Wij helpen de klant om zich goed te voelen, elke dag weer.  En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Huidtherapeut! 
 

Daarnaast heb jij: 
•    Een afgeronde hbo-opleiding tot Huidtherapeut. 
•    Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent klant- en resultaatgericht.
•    Een positieve, energieke uitstraling die goed binnen het Etos team past. Je benadert proactief en zelfverzekerd klanten.

Ook ben je enthousiast over werken in een medisch-gerichte Retail omgeving, adviseer je graag en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal een dag in het weekend.

Dit bieden we jou
Op jaarbasis geven we meer dan 30 miljoen adviezen over onderwerpen die te maken hebben met je goed voelen en er goed uitzien. 
•    Een baan met impact! Jouw advies kan een klant een bezoek aan de huisarts of dermatoloog besparen. Jouw expertise en advies als Huidtherapeut zorgt voor de Allerbeste Service aan de klant. 
•    Werk waar je jezelf kunt zijn. Wij werken in hechte, diverse teams waar iedereen zichzelf kan zijn, zonder uitzondering. 

Dit is waarom jij je goed voelt bij Etos. 
•    We betalen je inzet terug met een marktconform salaris. 
•    Je werkt mee aan onze groei en ontvangt daarom een gegarandeerde winstuitkering. 
•    Je kunt 45 (ja, vijf-en-veertig) dagen met vakantie: je krijgt 25,5 vaste vakantiedagen en 19,5 ADV-dagen.  
•    Een uitstekende pensioenregeling bij het Ahold Delhaize Pensioenfonds. 
•    Een reiskostenvergoeding of NS-trajectkaart om van en naar jouw werkplek te reizen. 
•    Een mooie korting op producten bij Etos én 5% korting op je boodschappen bij Albert Heijn, tot maximaal €280 per jaar.
•    Een gratis Mijn Albert Heijn Premium abonnement met vele extra voordelen.
•    Een inclusieve omgeving waarin je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen. 

Solliciteren 
Interesse? Solliciteer dan via de button 'Solliciteren'. Wie weet heb jij straks een prachtige functie bij de beste drogist van Nederland! Heb je nog een vraag of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar Charrell Rafael via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in