+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Student-Assistent Studie-Advies UvA FEB Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,22 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de academische ondersteuning als Student-Assistent bij een vooraanstaande Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Deze rol biedt je de kans om waardevolle ervaring op te doen binnen de afdeling studie-advies, terwijl je medestudenten ondersteunt en een kijkje achter de schermen van de universiteit krijgt. Een unieke gelegenheid om je cv te versterken en je netwerk uit te breiden in een inspirerende omgeving. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Student-Assistent bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA

Ben jij op dit moment minimaal derdejaarsstudent aan een Nederlandse Universiteit? Vind je het leuk om mensen te helpen en kijkje te nemen achter de schermen bij de universiteit? Lijkt het je leuk ervaring op te doen binnen de afdeling studie-advies? Lees verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij UvA Factulteit Economie en Bedrijfskunde

Jij komt te werken bij het Education Service Centre (ESC) van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA FEB. Het ESC is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de reguliere bachelor- en masteropleidingen. Jij gaat aan de slag ter ondersteuning van de studie-adviseurs. Je komt terecht in een warm team waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en een kijkje kan nemen achter de schermen van de universiteit. De werktijden worden bepaald in overleg en verdeeld over dagdelen. Je bent in ieder geval de dondermiddag beschikbaar.



Aanbod

Wat ga je doen als Student-Assistent?

Jij bent de spin in het web binnen de afdeling van studie-adviseurs. Je hebt een afwisselend takenpakket en je ondersteunt bij het reilen en zeilen van de afdeling. Denk aan bijvoorbeeld het verzorgen van de planten en het inrichten van de spreekkamers. Elke ochtend stem jij samen met de collega's af wat er precies op de planning staat en wat er opgepakt moet worden.

Concreet zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:

  • Roosters maken van de studie-adviseurs en het inplannen van afspraken;
  • Ondersteunen bij het maken van presentaties en questionnaires;
  • Notulen maken bij de wekelijkse vergadering;
  • Schrijven van nieuwsbrieven;
  • Organisatie van teamuitjes;
Dit heb jij in huis

Jij bent minimaal derdejaarsstudent aan de universiteit. Je hebt een dienstverlenende instelling en je vindt het leuk om mensen te helpen en te ontzorgen. Je bent communicatief sterk in zowel het Nederlands als Engels.

Verder ben jij:

  • Een echt organisatietalent en je houdt gemakkelijk overzicht;
  • Flexibel en je kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
  • Proactief en leergierig; Je bent niet bang om vragen te stellen.
Dit biedt de Universiteit van Amsterdam

Jij kan per direct aan de slag als Student-Assistent Studie-Advies voor 12 uur per week en een periode tot september 2024 met zicht op verlenging tot september 2025. Je bent daarom volgend academiejaar ook nog ingeschreven bij de universiteit.

De functie valt in de student-asisstentschaal van de cao Nederlandse Universiteiten, wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €17,22. Dit uurloon kan oplopen tot €18,72, afhankelijk van jouw studiejaar en behaald aantal studiepunten. De toelage van 8,3% eindejaarsuitkering zit al in dit uurloon verrekend.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Student-Assistent? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Kaylee via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in