+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Student- Assistent Secretariaat Examencommissie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 19 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,22 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Wil je werken als Student Assistent bij de Universiteit van Amsterdam, Economie en Bedrijfskunde? Deze bijbaan is perfect voor jou als je in je derde jaar zit en op zoek bent naar iets naast je studie. Je moet goed kunnen praten en openstaan voor verschillende soorten gesprekken. Ook is het belangrijk dat je het leuk vindt om moeilijke problemen op te lossen. Dit is een kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Student Assistent bij de Universiteit van Amsterdam, Economie en Bedrijfskunde.

Ben jij momenteel minimaal derdejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je studie? Ben jij communicatief sterk en comfortabel om zowel goednieuws- als slechtnieuwsgesprekken te voeren? Vind je het leuk om complexe vraagstukken uit te pluizen? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij de Universiteit van Amsterdam, Economie en Bedrijfskunde

Jij komt te werken op het secretariaat van de examencommissie van de UvA Economie en Bedrijfskunde. Het secretariaat zorgt voor goede ondersteuning van de examencommissie bij het afhandelen van verzoeken van studenten die hun studieprogramma willen invullen of door omstandigheden een uitzondering nodig hebben.

Aandacht voor gelijke behandeling, duidelijke communicatie en begrip voor de studenten zijn belangrijke aspecten van dit werk, waarbij je ook te maken kunt krijgen met teleurgestelde studenten. Je hebt affiniteit met juridische dienstverlening en houdt van het behandelen van complexe casussen.

Je komt te werken in een klein team waarbij je veel contact hebt met collega's.



Aanbod

Wat ga je doen als Student Assistent?

Jij gaat het secretariaat ondersteunen met het afhandelen van verzoeken van studenten die hun studieprogramma willen invullen of door omstandigheden een uitzondering nodig hebben. Je staat studenten te woord en neemt hun verzoeken en vragen aan. Vervolgens pluis jij alles tot op de bodem uit en geef je zo goed mogelijk antwoord op het verzoek van de student. Af en toe zul je ook studenten moeten teleurstellen.

Concreet kun je denken aan:

  • zelfstandig afhandelen van verzoeken van studenten binnen de door de examencommissie vastgestelde beleidskaders;
  • inhoudelijk voorbereiden van verzoeken van studenten die door de examencommissie worden afgehandeld;
  • informeren van belanghebbende(n) over besluiten van de examencommissie;
  • zorg dragen voor een correcte archivering van besluiten van de examencommissie in het studentendossier.
Dit heb jij in huis

Jij bent momenteel een derdejaars- of masterstudent en je bent op zoek naar een leuke bijbaan voor 16-19 uur per week. Bij voorkeur heb je enige juridische kennis of affiniteit met en interesse in juridische dienstverlening. Je werkt nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Ook ben je in zowel het Nederlands als in het Engels helemaal comfortabel. Dit is namelijk belangrijk bij het te woord staan van de studenten en beantwoorden van de verzoeken. Je bent per direct beschikbaar t/m 31 augustus.


Dit biedt de Universiteit van Amsterdam

Jij kan per direct aan de slag als Student Assistent voor 16-19 uur per week en een periode van 5 maanden. De functie valt in schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten, wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €17,22. Dit uurloon kan oplopen tot €18,72, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring. De toelage van 8,3% eindejaarsuitkering zit al in dit uurloon verrekend.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Student Assistent? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in