+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Leiderschap Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HvA

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.901 - € 6.698 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling bij een toonaangevende kennisinstelling. Als projectleider Leiderschap draag je bij aan de vormgeving van de toekomst, midden in het bruisende hart van Amsterdam. Werk zowel op locatie als vanuit huis, met een unieke focus op leiderschapsontwikkeling. Jouw rol is cruciaal in het realiseren van veranderingen en het verbinden van mensen binnen een en diverse werkomgeving. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Locatie                        Amsterdam

Salaris                        € 4.901,51 tot € 6.698,86 op fulltime basis

Dienstverband            Parttime, 0,6 fte

Contract                      Tijdelijk contract

Een baan met maatschappelijke impact. En veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Werken bij de Hogeschool van Amsterdam biedt jou de kans om de toekomst van mensen, beroepen, de stad en de samenleving vorm te geven. In het centrum van de hoofdstad en in het hart van de samenleving bereiden jonge mensen zich voor op hun loopbaan. Ze leren hoe ze duurzaamheid, digitalisering, diversiteit en inclusie daarin een plek geven. Anderen zijn al aan het werk en komen telkens terug bij de Amsterdamse kennisinstelling om de volgende stap in hun professionele ontwikkeling te zetten. Hier wordt vandaag de kennis van morgen ontwikkeld. Praktijkgericht onderzoek speelt daarin een cruciale rol. Creating Tomorrow, noemen we dat. Waarborgen van welzijn van studenten en medewerkers heeft daarbij grote prioriteit. Dat vraagt om wendbaarheid en weerbaarheid van zowel mens als organisatie. 

  

Want waar anders dan bij de HvA …   

  • Ben je onderdeel van een maatschappelijk betrokken organisatie 
  • Heeft jouw werk zichtbaar een positief effect op medewerkers en studenten 
  • Ben je een belangrijke kracht in de ontwikkeling van leiderschap  
  • Verbind je mens en organisatie 
  • Pas je nieuwe ontwikkelingen toe in de organisatie  

Zo maak jij het verschil

Als projectleider Leiderschap ben je verantwoordelijk voor een van de pijlers van de HR strategie Koers en Kompas: het thema Leiderschap. Je zorgt, onder aansturing van de programmamanager Koers en Kompas, samen met de drie projectleiders van de overige thema’s binnen dit programma en de programmamanager, voor de realisatie van de HR strategie ‘Koers en Kompas’. De overige thema’s zijn Talentontwikkeling, Werving & Selectie en Werkbalans & Vitaliteit.

De leidinggevenden van de HvA hebben een belangrijke rol in het realiseren van de ambities van het Instellingsplan. Een rol die in ontwikkeling is. Meer dan voorheen is de HvA een organisatie die in continue verandering staat, die wendbaar en weerbaar is en in relatie wil staan met de maatschappelijke context, haar studenten en partners in de metropool regio Amsterdam.

Als projectleider lever je in samenwerking met de directeur HR, de programmamanager Koers en Kompas en de projectleiders van de overige thema’s, voorstellen op voor de realisatie van de HR strategie. Bij het thema leiderschap kan dit variëren van een visie tot en met een plan van aanpak om een tool te ontwikkelen. Je hebt een aanjagende en faciliterende rol in het realiseren van de doelstellingen en resultaten en deze worden ook door jou bewaakt. Een van de resultaten van het programma is dan ook het formuleren van een breed gedragen visie op leiderschap die past bij de ontwikkeling van waar de organisatie momenteel staat en de opgaven die die HvA heeft. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de inhoud van het programma. Je werkt samen met stakeholders in de organisatie, zowel op bestuurlijk niveau als met de doelgroepen in de organisatie.

Wat je verder krijgt

  • Een baan waarin je zowel op de bruisende Amstelcampus werkt als vanuit huis of andere lokaties.
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst, in eerste instantie voor een jaar. Bij verdere financiering van het programma, en als onze samenwerking wederzijds bevalt, dan gaan we in gesprek over een mogelijke verlenging.
  • Een brutomaandsalaris tussen € 4.901,51 tot € 6.698,86 (fulltime, schaal 12 cao hbo op basis van Hay-profiel Projectmanager 3).
  • Als je al in dienst bent van de HvA behoud je je overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je nog niet in dienst van de HvA, dan vindt payrolling plaats via HvA Jobservice, waarbij secundaire arbeidsvoorwaarden voor het overgrote merendeel in lijn zijn met de cao hbo.

Zo verrijk jij ons

Je hebt aantoonbare ervaring in het leiden en begeleiden van Leiderschapstrajecten. Je beschikt over een gereedschapskist die goed gevuld is met veranderkundige expertise. Je staat er in veranderprocessen niet alleen als expert, maar ook als mens. Met natuurlijk gezag weet je betrokkenen aan boord te krijgen en te houden. Van directe collega’s tot de top van de organisatie.

Je hebt een visie op wat leiderschap in een organisatie als de HvA kan zijn en bent in staat om snel inzicht te krijgen in wat leiderschap, of leidinggeven, binnen de HvA nu is en het perspectief voor de toekomst. Met haar kracht, maar ook zijn mogelijkheden om te ontwikkelen.

Je hebt ervaring als projectmanager en weet ook in een complexe setting projecten vorm te geven en uit te voeren. Je kunt goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent creatief, flexibel, proactief, ondernemend en hebt een gezonde mate van lef. Je inspireert en enthousiasmeert mensen tot samenwerken. Je bent ervaren in het begeleiden van bestuurlijke processen en je snapt wat er nodig is om nieuw beleid te ontwikkelen en te realiseren.

Word onze nieuwe Projectleider Leiderschap

  • Upload tot en met 26 mei 2024 je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: binnen twee tot drie weken ontvang je een persoonlijke reactie.
  • Wil je eerst meer weten over de functie? Steven Jongejan (Programmamanager Koers & Kompas) kan je er alles over vertellen. Bel of app via 06-50628590 of mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Creating tomorrow op de Afdeling HR beleid bij de Bestuursstaf

Het college van bestuur en de HvA als geheel ondersteunen bij de strategie- en beleidsontwikkeling, en kwaliteitsmonitoring. Daarvoor staat de Bestuursstaf aan de lat.

We zijn een diverse groep van zo’n 200 professionals. Onze teams bestaan uit specialisten, adviseurs, ondersteuners en programma- en projectmedewerkers en werken op uiteenlopende thema’s, zoals onderwijs en onderzoek, human resource, communicatie, finance en control, digitalisering, vastgoed en huisvesting, juridische zaken, institutional research en integrale veiligheid. Vanuit ieders vakgebied en expertise werken we samen, én met anderen binnen de faculteiten en diensten. En dat voor de gehele HvA! Kun je je voorstellen hoe groot en complex de projecten zijn waar wij aan werken? En hoeveel uitdaging dit biedt?

De Bestuursstaf biedt je dus een uitdagende en dynamische werkplek. En wat je rol ook is, je bouwt in no time een groot en inspirerend netwerk op.

Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in