+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuw-Vennep.
Laad meer vacatures

Commercieel projectmanager Levensgeluk (Regio Veenendaal) Nieuw-Vennep

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.000 - € 3.700 p/m
  • Bonusregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in een unieke rol waarbij jouw commerciële drive en passie voor het welzijn van anderen samenkomen. Als Coach Levensgeluk binnen ons bouwkundig/technisch detacheringsbureau ben je de spil in het vinden en plaatsen van technisch talent, met een bijzondere focus op het bevorderen van het geluk van onze medewerkers. Jouw missie? Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven en commercieel professional met een passie voor het welzijn en geluk van anderen? Sta je te popelen om niet alleen commercieel succes na te streven, maar ook bij te dragen aan het algehele levensgeluk van mensen? Dan is deze unieke rol als Coach Levensgeluk bij ons bedrijf in de regio Veenendaal wellicht jouw volgende stap.

In een wereld waarin werkgevers vaak beloven werkgeluk te bieden, realiseren wij ons dat dit niet alleen op de werkvloer begint, maar ook daarbuiten. Als projectmanager binnen ons bouwkundig/technisch detacheringsbureau ben je verantwoordelijk voor het vinden en plaatsen van vaklieden en technici. Jij bepaalt zelf welke technische of bouwkundige kernfuncties je wilt benaderen en draagt zorg voor het gehele proces, van onboarding tot contractbeheer, klantrelatie en debiteurenbeheer, waarbij het streven naar geluk altijd centraal staat.

Na twee maanden in dienst begint het echte werk: het gelukstraject. Hierbij komt jouw ware kracht naar voren. Naast het vinden van een passende baan, help je onze medewerkers ook op weg naar een gelukkiger leven. Met behulp van onze geluksapp en wetenschappelijk onderbouwde methoden voer je gesprekken met medewerkers om inzicht te krijgen in hun potentieel voor verdere geluksoptimalisatie. Samen bekijken jullie hoe de werkgever kan bijdragen aan dit proces. Jouw doel? Om in samenwerking met ons bedrijf iedere medewerker binnen twee jaar 10% gelukkiger te maken.

Hoe wij dat precies doen leggen we uit in de video op de volgende website;

Werknemersgeluk

Is jouw aandacht getrokken (snap ik) en wil je gewoon even sparren over wat jou rol in iemand zijn levengeluk kan gaan zijn? Schroom niet om even te bellen, ik praat je graag bij.

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 0629262015



Gevraagd

– Een natuurlijke commerciële drive gecombineerd met een diepe wens om een positieve impact te maken op het leven van anderen.
– Een afgeronde HBO-opleiding.
– Ondernemerschap en de bereidheid om bij te dragen aan het succes van het bedrijf door actief betrokken te zijn bij het behalen van doelen en het verbeteren van processen.



Aanbod

– Een unieke en uitdagende rol waarin je zowel commerciële als coachende vaardigheden kunt inzetten om impact te maken.
– Wij maken werken echt leuker door middel van ons Inner Smile model. Dit unieke model zorgt ervoor dat jou collegae en jij werken met een innerlijke glimlach en je volledig betrokken bent.
– Een competitief salaris inclusief auto, telefoon, maandelijkse bonus en winstdeling.
– Wij investeren in mensgeluk en hebben als ambitie om medewerkers 10% gelukkiger te maken in 2 jaar tijd. Dit doen we door ons unieke gelukstraject, waarin we geluk meten, analyseren en opvolging geven door middel van coaches en experts als dat nodig is.
– Ontwikkelingsmogelijkheden op maat, met cursussen en trainingen die aansluiten bij jouw behoeften.
– Wij investeren in gezondheid van alle medewerkers als onderdeel van ons gelukstraject door middel van een uitgebreid onderzoek, adviesgesprek en alle eventuele benodigde vitamines en mineralen.
– Een ondernemende omgeving waarin we samen het bedrijf runnen en streven naar het beste resultaat.
– Een bedrijfscultuur die niet alleen gericht is op geluk, maar ook op gezamenlijke activiteiten, zoals feestjes, borrels, reizen en sportcompetities.

Wil je meer informatie over deze uitdagende rol of ben je benieuwd naar jouw rol in het vergroten van iemands levensgeluk? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onderstaande gegevens. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Contactpersoon: Jesper Hijstek
E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Telefoon: 0629262015

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in