+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker binnendienst Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • 13e maand, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Yes! We hebben je weten te overtuigen om deze vacature open te klikken! Weet jij als commercieel medewerker binnendienst jouw klanten ook te overtuigen? Dan pas jij perfect binnen dit bedrijf. Naast een goed salaris van € 2.500 - € 3.000 krijg jij nog véél meer moois. Zo kan je doorgroeien naar de buitendienst, krijg je pensioen & een 13e maand. Ook kun je afspraken maken over een bonusregeling. Snel solliciteren dus!

Wat bieden wij jou
  • Salaris van € 2.500 - € 3.000 o.b.v. ervaring
  • Direct op contract bij de werkgever
  • Een baan voor de lange termijn
  • Doorgroeien naar bijvoorbeeld de buitendienst
  • Gezamenlijke lunch met een gezellig team
  • Kantoor vlak bij het winkelcentrum van Hoofddorp
Wie ben jij

Als commercieel medewerker binnendienst is het belangrijk om een proactieve houding te hebben. Jij bent degene die nieuwe klanten gaat binnenhalen! Daarvoor pak je makkelijk de telefoon op. Hoe leuk is het als jij ervoor zorgt dat er allerlei nieuwe klanten binnenstromen?!

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent beschikbaar voor de langere termijn
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag als commercieel medewerker binnendienst bij een importeur van antivirussoftware. Zij kopen deze software in en verkopen dit weer door aan resellers. Denk hierbij aan een groot IT-bedrijf die het vervolgens doorverkoopt aan de consument.

Binnen jouw rol als commercieel medewerker binnendienst ga jij aan de slag met deze resellers. Dit kan je doen op verschillende manieren. Je doet koude, maar ook warme acquisitie. Veel klanten bestellen maar 2x per jaar 1 product. Deze kun je opbellen om uit te leggen welke producten er nog meer beschikbaar zijn. Ook zou je een concurrentieonderzoek kunnen doen. Welke resellers verkopen concurrerende producten? Dan hebben ze misschien ook wel interesse in jouw verhaal! Vind jij het verder leuk om een campagne te voeren op LinkedIn om nieuwe klanten aan te trekken? Alle input is welkom.

Voor deze functie als commercieel medewerker binnendienst is het belangrijk dat jij affiniteit hebt met deze branche. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een bepaald antivirus product niet meer verkocht mag worden in Nederland. Het is daarom fijn als jij het leuk vindt om deze weetjes bij te houden. Zo kun je namelijk direct aan de slag met het bellen van resellers die dit product verkochten.

Waar ga je werken

Je komt als commercieel medewerker binnendienst te werken in Hoofddorp. Het is een prettige locatie die vlak bij het winkelcentrum ligt. Zo kun je in de pauze makkelijk een wandeling maken of een lekker broodje scoren. Het team bestaat uit 4 man, waar jij de 5e wordt. Jij bent samen met 1 andere collega verantwoordelijk voor de sales. Er heerst een informele sfeer.

Wanneer je hier start, zal je beginnen met warme belletjes. Zodra je steeds meer wordt ingewerkt komt er ook koude acquisitie bij kijken. Je krijgt de kans om te groeien en te ontwikkelen. Ben je op een gegeven moment toe aan meer uitdaging? Dan kun je ook aan de slag in de buitendienst.

De werktijden zijn van 08:30 tot 17:00 uur. Daarna wordt er ook echt gestopt. Overwerken houden ze niet van!

Sollicitatie

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Je kan ons mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen op het nummer 020-6533995.

Weet jij wél zeker dat wij op zoek zijn naar jou! Solliciteer via de onderstaande knop!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in