+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oostzaan.
Laad meer vacatures

Medewerker Verkoopbinnendienst Oostzaan

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.370 - € 3.000 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie help je de accountmanagers door klantenrelaties te onderhouden en offertes te maken. Je zoekt informatie over nieuwe klanten en houdt ook klachten in de gaten. Daarnaast bel je klanten om ze over aanbiedingen te vertellen. Je werkt in een team dat gespecialiseerd is in wild en gevogelte. Het vlees is al schoon, dus je hoeft niet zelf te slachten. Je krijgt een goed salaris, een eindejaarsuitkering en werkt in een gezellig team. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Binnen deze functie ondersteun je de accountmanagers. Je helpt jouw collega's met het onderhouden en opbouwen van goede klantenrelaties. Daarnaast ga je offertes opstellen en opvolgen zoals het uitwerken en verzenden van standaardoffertes. Het verzamelen van onderliggende gegevens en uitwerken van meer omvattende offertes door het benaderen van de klant behoort ook tot een van jouw werkzaamheden.

Ook ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie over potentiële klanten en concurrenten aan de hand van openbare gegevens. Het aannemen van boodschappen voor accountmanager en beantwoorden van routine vragen van klanten. De spoedeisende informatie geef je door aan de accountmanager. Hiernaast ga je afspraken en informatie verzenden aan klanten. Ook ga je het verzorgen van de actieve verkoop, doormiddel van het telefonisch benaderen van klanten en onder de aandacht brengen van aanbiedingen, acties enz. 

Als verkoop medewerker binnendienst valt de taak "afhandeling van klachten" ook onder jouw werkzaamheden. Je neemt de klacht in ontvangst en registreer je deze. Daarnaast ga je de acties in gang zetten om foute of onvolledige leveringen te corrigeren. Het doorgeven van de klacht, die je niet zelf kan corrigeren aan de betreffende interne afdeling. Als laatste ga je de tijdige afhandeling van de klacht bewaken en de klant van jou bevindingen op de hoogte stellen.

Kortom, ben jij op zoek naar een baan waar je altijd bezig bent? Dan is dit de perfecte baan voor jou!


Wat wij bieden
  • Je komt te werken in een leuk en gezellig team 
  • Een fulltime of parttime dienstverband bij een leuk bedrijf
  • Goed salaris van € 2.370 tot € 3.000 per maand 
  • 24 vakantie dagen dagen o.b.v. fulltime werkweek
  • Een leuke eindejaarsuitkering
Wat wij vragen
  • Je hebt een commercieel gerelateerde opleiding en werkervaring
  • Je beheerst over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift
  • Je hebt ervaring met administratief werk en kennis van vers producten 
  • Je beschikt over een goede en een gezonde drive en kan goed samenwerken in teamverband
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in wild en gevogelte. Ze staan bekend om hun kwaliteit en met hun producten kan je de heerlijkste maaltijden maken! Al het vlees komt al dood en schoon aan. Je hoeft dus niet zelf te slachten of schoon te maken.

In de moderne productiekeuken worden onder andere paté's, kant- en-klaarmaaltijden, gebraden en gerookte specialiteiten bereid. Alle producten die jij klaar zet gaan naar de eigen winkels of gelijk naar de consument zelf.
Je werkt met fijne collega's in een informele sfeer, iedereen kent elkaar.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in