+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Senior beleidsmedewerker Integrale Veiligheid Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HvA

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.901 - € 6.698 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Met jouw werk van levensbelang zijn voor studenten en collega’s? Zit veiligheid bij jou in het bloed en kun je niet wachten om je daar nog verder in te specialiseren? Lees snel verder want dan is de functie van senior beleidsmedewerker integrale veiligheid bij de Hogeschool van Amsterdam jou op het lijf geschreven! Waar anders dan bij de HvA heeft jouw werk zoveel impact en biedt zoveel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling? Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Locatie                        Amsterdam

Salaris                         € 4.901,51 tot € 6.698,86

Dienstverband            Fulltime

Contract                      Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Met jouw werk van levensbelang zijn voor studenten en collega’s? Zit veiligheid bij jou in het bloed en kun je niet wachten om je daar nog verder in te specialiseren?

Lees snel verder want dan is de functie van senior beleidsmedewerker integrale veiligheid bij de Hogeschool van Amsterdam jou op het lijf geschreven!

Want waar anders dan bij de HvA …

  • Heeft jouw werk zoveel impact op studenten, collega’s en de maatschappij?
  • Krijg je zoveel mogelijkheden om jezelf professioneel verder te ontwikkelen?
  • Zijn meer dan 50 vakantiedagen standaard bij een fulltime dienstverband?

Zo maak jij het verschil

Als beleidsmedewerker bij de Hogeschool van Amsterdam ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket dat gekenmerkt wordt door afwisseling en dynamiek. De kern van jouw rol ligt in het verder versterken van de crisisvoorbereiding binnen de HvA-organisatie. Dat doe je door het actueel houden en effectief implementeren van het integrale veiligheidsbeleid. Jouw werk is onmisbaar voor het creëren en in stand houden van een veilige werk- en leeromgeving voor tienduizenden studenten en collega’s!

Als Sr. beleidsmedewerker biedt je onder meer ondersteuning tijdens onvoorziene incidenten. Omdat natuurlijk niemand kan voorspellen wanneer zo’n incident zich voordoet, ben je af en toe beschikbaar buiten reguliere werktijden. Ook draag je bij aan het integraal identificeren van risico's, het monitoren daarvan en het opstellen van (bestuurlijke) rapportages.

Naast deze kerntaken zorg jij dat je altijd goed op de hoogte bent van nationale ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Je formuleert adviezen, zowel schriftelijk als mondeling, en werkt samen met diverse interne en externe partners aan het ontwikkelen en implementeren van beleid. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van complexe en gevoelige vraagstukken, en je initieert, ontwikkelt en formuleert integraal beleid om hierop te anticiperen. Je draagt dit beleid actief uit en bewaakt de voortgang ervan. Daarnaast ondersteun en draag je bij aan interne en externe overlegstructuren.

Wat je verder krijgt

  • Een baan waarin je zowel op de bruisende Amstelcampus werkt als vanuit huis of andere locaties.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.901,51 tot € 6.698,86 (schaal 12 cao hbo, Hay functie Beleidsmedewerker 2).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris.
  • 428 vakantie-uren per jaar bij een 40-urige werkweek.
  • Recht op verschillende soorten verlof, zoals (on)betaald ouderschapsverlof, zorgverlof, adoptie- en pleegzorgverlof en regelingen voor wat oudere medewerkers.
  • Afhankelijk van jouw situatie kun je gebruik maken van een van de volgende mogelijkheden: kilometervergoeding voor je woon-werkverkeer, een NS-Business Card, een eigen HvA-fiets of belastingvoordeel bij de aanschaf van een andere fiets. Kun je, bijvoorbeeld vanwege een functiebeperking, niet met eigen of openbaar vervoer komen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, onder andere via onze eigen HvA Academie en de online trainingen van Good Habitz.
  • Korting op allerlei voorzieningen. Denk aan boeken, culturele cursussen, soft- en hardware en een aantal verzekeringen.
  • Volop aandacht voor jouw werkplezier en werk-privébalans. En voor jouw vitaliteit. Zo bieden we voorzieningen voor een gezonde thuiswerkplek, kun je voordelig deelnemen aan onze sportactiviteiten speciaal voor HvA-medewerkers of via het sportcentrum USC. Ook kun je gebruikmaken van onze (loopbaan)coaches en van online tools die je ondersteunen bij je mentale gezondheid.
  • Een goede pensioenregeling via ABP.
  • Een laptop en telefoon. Ook krijg je een maandelijkse internetvergoeding van € 50,-.
  • Last but not least: een werkplek in een dynamische omgeving waarin je in een fijne sfeer samenwerkt met collega’s. Die je ook buiten het werk om kunt ontmoeten, bijvoorbeeld via onze communities, zoals communities HvAPride, HvA Alumni, HvA United, JongHvA en FEM IT.

Bekijk hier al onze arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden op maat.

Zo verrijk jij ons

Je hebt bij voorkeur een diploma Integrale Veiligheidskunde of een andere HBO/WO opleiding afgerond die raakt aan een veiligheidsthema. Daarbij heb je een aantal jaar praktijkervaring in een complexe (veiligheids)organisatie. Je vindt het leuk om projecten te leiden en om veiligheidsvraagstukken te analyseren en te vertalen naar praktische oplossingen en beleid. Je bent communicatief vaardig en weet snel je weg te vinden binnen een complexe organisatie. Daarnaast heb je als beleidsmedewerker Integrale Veiligheid te maken met politieke belangen en processen. Daarom is het belangrijk dat je politiek sensitief bent en hierop kunt anticiperen.

Daarnaast ben je:

  • Een netwerker gericht op samenwerking;
  • Proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht.

Word onze nieuwe beleidsmedewerker Integrale Veiligheid

  • Upload uiterlijk 31 mei 2024 je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. En houd je inbox in de gaten: binnen twee tot drie weken ontvang je een persoonlijke reactie.
  • Wil je eerst meer weten over de functie? Mark Daamen kan je er alles over vertellen. Bel of app via 06 – 42236205 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
  • Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Creating tomorrow bij de Bestuursstaf, Team Integrale Veiligheid

Het college van bestuur en de HvA als geheel ondersteunen bij de strategie- en beleidsontwikkeling, en kwaliteitsmonitoring.

We zijn een diverse groep van zo’n 200 professionals. Onze teams bestaan uit specialisten, adviseurs, ondersteuners en programma- en projectmedewerkers en werken op uiteenlopende thema’s, zoals onderwijs en onderzoek, human resource, communicatie, finance en control, digitalisering, vastgoed en huisvesting, juridische zaken, institutional research en integrale veiligheid. Vanuit ieders vakgebied en expertise werken we samen, én met anderen binnen de faculteiten en diensten. En dat voor de gehele HvA! Kun je je voorstellen hoe groot en complex de projecten zijn waar wij aan werken? En hoeveel uitdaging dit biedt?

De Bestuursstaf bied je dus een uitdagende en dynamische werkplek. En wat je rol ook is, je bouwt in no time een groot en inspirerend netwerk op.

Talent als basis, diversiteit als kracht

Van onze ruim 45.000 studenten en 4.500 medewerkers zijn er geen twee hetzelfde! Kun je je voorstellen hoe dynamisch dat is, die enorme verscheidenheid aan persoonlijkheden, achtergronden en perspectieven? Belangrijk ook, want wij geloven dat we juist dankzij die diversiteit beter presteren als werkgever én hogeschool van en voor de Metropoolregio Amsterdam. We streven ernaar de diversiteit die Amsterdam rijk is weerspiegeld te zien in ons personeelsbestand. En een organisatie te zijn waar elke medewerker en student zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Dus wie jij ook bent: je bent van harte welkom! Bij BS werken je met collega’s die graag beleid ontwikkelen, implementeren en adviseren. We streven naar een cultuur met een prettige, daadkrachtige en inclusieve sfeer, die ruimte biedt voor ieders talent en ontwikkeling

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in