+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Antwerpen (BE).

Accountmanager België Antwerpen (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 39 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Accountmanager regio Antwerpen / Limburg  
In deze uitdagende commerciële functie bent u verantwoordelijk voor de opvolging en ontwikkeling van de verkoop in uw sector. Het is voor u even gemakkelijk bestaande relaties te onderhouden en ontwikkelen als het vinden van nieuwe klanten. U houdt ervan te adviseren en te overtuigen en u bent standvastig, enthousiast en consciëntieus. Tevens bent u goed bekend met het gebruik van CRM software en maakt u graag onderdeel uit van een hecht team van enthousiaste collega’s.  

Gevraagd

U beschikt over een bachelor werk- en denkniveau en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. U heeft reeds ervaring opgedaan met de verkoop van kapitaalgoederen. U heeft goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift en u kunt goed omgaan met de laptop (MS Office, CRM software). U heeft overtuigingskracht, bent gedreven en stelt de klant centraal. Tevens bent u goed in plannen & organiseren, u kan zelfstandig werken en u bent flexibel en betrouwbaar. U bent woonachtig in de regio waarin u gaat werken. 
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden de kans deel uit te maken van een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatieven en bieden u daarnaast continue opleiding met een aantrekkelijke beloning. 
 

Uren

39 uur
38,75

Bedrijfsomschrijving

Nilfisk heeft een sterke focus op innovatie en zet in op intensieve en duurzame relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Zij is van origine een Deens bedrijf, bestaat reeds meer dan 100 jaar en is één van ’s werelds grootste producenten op het gebied van professionele apparatuur voor reiniging met een omzet van € 1,059 miljoen met 5.600 medewerkers. Door sterke organische groei en een flink aantal overnames is Nilfisk de laatste decennia fors uitgebreid. Groei is dan ook het belangrijkste middel, zowel qua marktaandelen en producten als qua mensen om het succesvolste bedrijf in haar branche ter wereld te blijven. De cultuur van Nilfisk is open, informeel, direct en betrokken.   

Gerelateerde zoekopdrachten

AccountmanagerSalaris Accountmanager
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in