+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Fullstack developer RI&E Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat het werk voor jou als Fullstack Developer divers en interessant maakt is dat elk bedrijf eigen risico’s heeft en er eigen vragen naar boven komen. Maatwerk is daarom belangrijk en dit maakt het werk heel afwisselend. Met de software die dit bedrijf aanbiedt kunnen klanten gegevens over hun organisatie verzamelen, onderzoeken en beoordelen. Zo worden interne sterke en zwakke punten inzichtelijk, waardoor er maatregelen en actiepunten kunnen worden geformuleerd. Het R&D-team, momenteel bestaande uit drie developers, houdt zich bezig met de vraag hoe nieuwe functionaliteiten de software efficiënter, beter en gebruiksvriendelijker maken. Gezamenlijk wordt er een roadmap gemaakt, waarna je als Fullstack Developer vervolgens zelfstandig projecten oppakt.  

De technische stack is vrij breed, aangezien je zowel in de frontend als backend aan de slag gaat. Denk hierbij aan C#, .Net, Asp.Net, Javascript, CSS, HTML5, T-SQL, Angular, Jenkins & CI/CD. Verder ga je aan de slag met performance, testen, security, API’s en releases. 

Zie jij het wel zitten om als Fullstack Developer aan de slag te gaan binnen deze afwisselende en dynamische rol? En jeuken jouw handen om een maatschappelijke impact te maken? Dan ben jij de Fullstack Developer die we zoeken!  



Gevraagd

  • Je hebt een hbo- of wo diploma op zak;  
  • Als Fullstack Developer heb jij zo’n 4 jaar ervaring;  
  • Kennis van .NET, Javascript en Angular;  
  • Je voelt je thuis in een omgeving waarin je zelfstandig werkt en initiatief durft te nemen;  
  • Je beschikt over een grote dosis enthousiasme en sociale skills!  


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.000 en de €4.500 op basis van een 40-urige werkweek;  
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en coachingtraject;  
  • 25 vakantiedagen;  
  • Uitstekende pensioensregeling;  
  • Bonusregeling;  
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;  
  • Een hecht, gezellig team met regelmatig leuke activiteiten!  


Bedrijfsomschrijving

Stel je voor dat je als directeur in een fabriek werkt met chemische producten. Hoe zorg je er dan voor dat je werknemers gezond blijven en niet in contact komen met giftige stoffen? Of je werkt als manager in een snelgroeiende, dynamische sector. Hoe zorg je ervoor dat de werkdruk niet resulteert in burn-outs binnen jouw team? De Nederlandse overheid heeft hier iets op bedacht, namelijk de risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E). Bedrijven zijn wettelijk verplicht om een RI&E uit te voeren en hiermee alle (gezondheids-)risico’s in kaart te brengen. Dit bedrijf uit Apeldoorn weet hier alles van. In de afgelopen 30 jaar hebben de softwareontwikkelaars, veiligheidsdeskundigen en supportmedewerkers al honderden klanten geholpen met de uitvoering, toetsing en ondersteuning van hun RI&E.  Wat begon als een familiebedrijf, is ondertussen dus uitgegroeid tot marktleider in softwareoplossingen omtrent de RI&E. Met zo’n 15 man wordt er elke dag vol enthousiasme gewerkt aan thema’s als Arbo, milieu, kwaliteit en veiligheid. Ondanks hun steeds verder toenemende succes blijft de familiaire sfeer hangen binnen dit team. Als een hechte club deelt iedereen de passie voor RI&E. Niet omdat het een juridische verplichting is, maar omdat dit team het ziet als een manier om maatschappelijke impact te kunnen maken. Het is namelijk een manier om ervoor te zorgen dat mensen in een fijnere en veiligere werkomgeving werken.  Uiteraard weet dit bedrijf als geen ander wat goed werkgeverschap inhoudt, wat je terugziet in hun eigen cultuur. Het nieuwe kantoor in Apeldoorn is een fijne werkplek, maar ook thuiswerken is mogelijk. Binnen het gezellige, intieme team worden regelmatig borrels, teamuitjes en pubquizzen georganiseerd. Tegelijkertijd is dit bedrijf onderdeel van TSS, een netwerk van ruim 85 andere bedrijven binnen Europa. Het voordeel voor jou? Een hele hoop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden!    
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in