+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Full Stack Developer (Front en/of Back-end) Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DGMR Raadgevende Ingenieurs

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van softwareontwikkeling bij ons team en breng je passie voor het vak tot leven. Als onderdeel van ons ontwikkelteam werk je aan het schrijven en implementeren van hoogwaardige code, in samenwerking met de lead developer. Je expertise in front-end en/of back-end is cruciaal, evenals je enthousiasme voor unit testing en code reviews. Ontwikkel software die een impact heeft op (overheids)organisaties en grijp de kans om je eigen vaardigheden voortdurend te verbeteren.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een developer die actief de nieuwste ontwikkelingen van softwaretools, softwaretechnieken en softwarekwaliteit bijhoudt? Kom dan je kennis met ons delen!

Samen met je collega’s van het ontwikkelteam ben je bij ons verantwoordelijk voor het schrijven en implementeren van efficiënte-, onderhoudbare- en testbare code. Met de lead developer vertaal jij de functionele eisen naar technische specificaties. Net als je collega’s heb je minimaal één primair kennisgebied gericht op front-end en/of back-end. Je vindt het leuk unit testen te schrijven en uit te voeren en je helpt jouw collega developers met het reviewen van hun code.

Collega quote
“Na mijn afstudeerstage Hbo Informatica, ben ik na afloop blijven werken bij DGMR Software vanwege het leuke team en de interessante software. We ontwikkelen onder andere rekensoftware voor bouw- en installatienormen waar (overheids)organisaties in heel Nederland gebruik van maken. Ik werk aan verschillende softwarepakketten met verschillende technieken, en krijg de ruimte om de technieken die ik nog niet ken onder de knie te krijgen. Zoek jij ook deze combinatie van software ontwikkelen en jezelf ontwikkelen? Solliciteer dan.”
Tom Fokker | Senior developer


Gevraagd

Wat breng je mee?
Bij voorkeur heb je HBO werk- & denkniveau en een opleiding gedaan op het gebied van Informatica. Je hebt inmiddels wat jaren werkervaring, waarbij je kennis hebt opgedaan van DevOps en is werken in een SCRUM-team jouw tweede natuur.

Kies je voor het aandachtsgebied Front-end, dan heb je deze kennis aangevuld met:
  • JavaScript en TypeScript (Angular6 en hoger), CSS, HTML5 en ASP.NET Core;
  • C#, ASP, Visual Studio, WinForms/WPF (.NET).
En/of kies je voor het aandachtsgebied Back-end, dan neem je de volgende kennis mee:
  • C#, WCF, ASP, Visual Studio, Databases, Virtualisatieplatformen en communicatieprotocollen.
  • En ben je in staat een efficiënte centrale informatieverwerking te realiseren op de 3 hoofdelementen: performance, betrouwbaarheid, beschikbaarheid;


Aanbod

  • Vanaf dag één krijg je een buddy. Deze maakt jou wegwijs in de organisatie en is jouw inhoudelijke vraagbaak. Ook op de momenten dat je thuiswerkt, zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt en dat je je naaste collega’s leert kennen.
  • Je komt te werken bij een organisatie waar je jezelf mag zijn. Wij waarderen de diversiteit van onze mensen en streven naar een inclusieve cultuur. Iedereen moet zich betrokken en gewaardeerd voelen, ondanks de verschillen in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat diversiteit tot de mooiste oplossingen leidt.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij hebben onze eigen DGMR Academie met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Tevens hebben wij een online opleidingsplatform waarbij je meer dan 150 trainingen kunt volgen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om externe trainingen, bijeenkomsten en workshops bij te wonen op bijvoorbeeld het gebied van software ontwikkelingen.
  • Wij ondersteunen je met het ontdekken van jouw talenten. Je krijgt regelmatig voortgangsgesprekken om te bespreken wat goed gaat, waar je energie van krijgt en wat je zou willen doen. Je krijgt bij ons een uitdagende baan met volop groeimogelijkheden gericht op jouw toekomst!
  • We hebben een actieve groep collega’s en een actieve personeelsvereniging die vaak evenementen organiseert, zoals een vrijdagmiddagborrel, zeilweekend, hardloopwedstrijden etc. Ook zijn er o.a. lunchwandelingen, een jaarlijkse zomerbijeenkomst, stimuleren we het fietsgebruik met een ecobonus en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
  • Bij ons krijg je de ruimte om je werkweek zo in te richten dat het past bij jouw privéleven. Samen met jou kijken we naar de juiste balans tussen het op kantoor werken en het thuiswerken.
  • Wij bieden jou een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in Den Haag. Deze zit op 5 minuten loopafstand van het station.
  • Behalve een goed salaris, dat past bij de functie, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, NS business card, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.
Kom jij jouw kennis en talenten met ons delen?

Nog vragen over de functie? Bel met Wali Jalal, unitmanager Software, 06 20 32 13 89

Voor vragen over de procedure kan je bellen met Ilse de Zwart, HR adviseur 088-346 75 61

Bij DGMR maakt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure. Tijdens de procedure word je hierover verder geïnformeerd.

DGMR doet de werving & selectie volledig in eigen beheer. Daar zijn we trots op, mede ook door de successen die we daarin behalen. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt dan ook niet gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in