+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

QHSE coördinator Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid?

Functieomschrijving:

Als QHSE Coördinator speel jij een cruciale rol in deze organisatie door ervoor te zorgen dat veiligheid, effectieve werkwijzen en efficiëntie in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van deze principes in het bedrijf en zorgt ervoor dat ze altijd een topprioriteit blijven.

In deze functie heb je de mogelijkheid om voort te bouwen op bestaande structuren en tegelijkertijd de vrijheid om de rol verder te ontwikkelen en te vormen. Je werkt niet in een team van QHSE-professionals, maar hebt de kans om zelf invulling te geven aan deze belangrijke functie, wat kan leiden tot nieuwe ontwikkelingen, groei en innovaties dankzij jouw expertise.

Als QHSE Coördinator adviseer en initieer je, met een focus op het realiseren van plannen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, ISO, milieu en AVG. Je bewaakt de voortgang en het budget, met toezicht van de directie. Je rapporteert aan de Human Resources Director en werkt nauw samen met alle afdelingen binnen de organisatie.

Je taken omvatten het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van beleidsplannen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, ISO en milieu, evenals het ondersteunen en inspireren van procesmanagers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van arbeidsomstandigheden en milieuaspecten op de werkvloer, het beheren van kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015, het naleven van ARBO-richtlijnen, het coördineren van werkinstructies, procedures en kwaliteitsprocessen, en het beheren van milieuvergunningen en afvalstromen. Je vergroot de bewustwording van QHSE binnen de organisatie, begeleidt audits en streeft naar naleving van de AVG-wetgeving. Kortom, je pakt alle uitdagingen aan op het gebied van QHSE!

Jij gaat aan de slag bij een bedrijf gespecialiseerd in artikelen voor kunstenaars, vormgevers, grafici, creatieve hobbyisten, kinderen en het onderwijs. Vanuit het centrale distributiecentrum in Apeldoorn produceert en verkoopt deze werkgever meer dan 6000 verschillende artikelen. Deze artikelen worden wereldwijd geëxporteerd naar vestigingen in België, China, Duitsland, Frankrijk, Polen, Spanje, Noord-Amerika, het Verenigd koninkrijk en Japan.


Wij bieden
  • Een salaris dat aansluit bij jouw opleiding en werkervaring;
  • Een personeelsvereniging die veel leuke activiteiten organiseert; 
  • De mogelijkheid om in overleg thuis te werken;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
Wij vragen
  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van veiligheidskunde;
  • Aanvullende opleidingen en trainingen, zoals Lean Six Sigma, zijn een pré;
  • Je hebt ervaring in projectmanagement.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in