+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige starter Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.527 - € 4.276 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Over de functie

Wat ga jij doen nu je je diploma hebt?

Hoe fijn is het om na je opleiding in contact te zijn met iemand die jou kan begeleiden en helpen bij het opdoen van diverse werkervaring. Ik kan mij goed voorstellen dat jij tijdens en na je studie nog niet goed weet welke richting je precies op wilt en welke doelgroep jou het meeste aanspreekt.

Dit is waar ik in beeld kom. Samen met jou ga ik kijken naar de mogelijkheden. Jij kan ervaring opdoen rondom jouw woonplaats. Via Maandag® kan jij ontdekken wat bij jou past. Wil jij straks werken in de thuiszorg, op de revalidatie, binnen het verpleeghuis of in de GGZ? Bij ons kan het allemaal!


Functie eisen

Hangt je diploma aan de muur en heeft je rugtas buiten gehangen zodat iedereen kon zien dat jij geslaagd bent? Je hebt groot gelijk, een diploma is er om te vieren!

Nu is het tijd om een baan te vinden die bij jou past en daar help ik je graag bij. Om in aanmerking te komen voor een dienstverband bij Maandag® heb jij een diploma MBO Verpleegkundige, een autorijbewijs en de interesse om te ontdekken bij welke organisatie jij wilt werken.

Bij Maandag® krijg jij:

  • Salaris tussen de € 3527,22 - € 4275,86 o.b.v. ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 of het gebruik van een leaseauto;
  • Eindejaarsuitkering volgens de zorg cao.

Wij vinden ontwikkeling belangrijk en daarom bieden wij jou elk jaar meerdere trainingen en cursussen aan die jij gratis kan volgen. Deze zijn gericht op je vakkennis zoals een opfriscursus voor alle verpleegtechnische handelingen. Ook zijn deze gericht op de persoonlijke kennis, zoals 'omgaan met verschillende persoonstypen' of 'het voeren van lastige gesprekken'.


Over het bedrijf

Detacheren als MBO Verpleegkundige zorgt ervoor dat jij nieuwe ervaringen op kan doen en je je werkende leven goed kan beginnen. Door te kiezen voor detachering, kies je ervoor om bij verschillende zorgorganisaties te werken waardoor je je vaardigheden en kennis kan ontwikkelen.

Dit helpt je niet alleen om flexibeler te worden als zorgprofessional, maar ook om een breder netwerk op te bouwen en interessante ervaringen op te doen.

Detachering biedt afwisseling, uitdaging en de mogelijkheid om te groeien. Terwijl je ook een vast contract krijgt met een vast salaris en een vast aantal uur per week. Kortom detacheren als MBO Verpleegkundige opent de deur naar nieuwe kansen en groeien.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Verpleegkundige starter die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in