+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Psychiatrisch verpleegkundige Dimatch Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.898 p/m

Vacatureomschrijving

Psychiatrisch Verpleegkundige Dimatch

Wil jij als verpleegkundige werken met verschillende doelgroepen binnen de ggz? Krijg jij energie van het leveren van de juiste zorg, samen met betrokken collega’s? Zoek jij een functie met verantwoordelijkheid en flexibiliteit waar geen werkdag hetzelfde is? Dan is het werken via Dimatch iets voor jou!

Dimatch is het interne inzetbureau van de Dimence Groep. Psychiatrisch verpleegkundigen en sociaal pedagogisch werkenden worden via het inzetbureau ingezet binnen de verschillende stichtingen van de Dimence Groep. Bij Dimatch werken ongeveer 130 collega’s die flexibel inzetbaar zijn voor meerdere teams binnen de Dimence Groep

Wat ga je doen?
Als psychiatrisch verpleegkundige begeleid je patiënten zelfstandig of in samenwerking met collega’s en andere disciplines conform een behandelplan. Je bent verantwoordelijk voor een juiste rapportage en correcte overdracht. Je levert een actieve bijdrage aan de continuïteit van zorgverlening. Je verricht observerende, begeleidende, verplegende en verzorgende werkzaamheden. Je voert naast zorginhoudelijke taken enige administratieve taken en een aantal huishoudelijke taken uit. Je intervenieert in crisissituaties waarbij je terughoudend dient te zijn in het toepassen van dwang- en drangmaatregelen: creativiteit in denken en handelen wordt daarom op prijs gesteld!

Je hebt oog voor kwaliteit van leven van de patiënten en draagt bij aan het vormgeven van een omgeving die dit mogelijk maakt. Essentieel is dat je de patiënt ziet als partner. Professionele gelijkwaardigheid speelt een belangrijke rol.

Als medewerker Dimatch wordt een deel van je rooster rond de 25ste van de maand bekendgemaakt voor de maand erop. Een deel van je diensten wordt ad-hoc gepland. Gedurende het jaar zijn er seizoensinvloeden die mee spelen hoeveel van je diensten vooraf te plannen zijn en hoeveel ad-hoc gepland worden.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar gediplomeerde psychiatrisch verpleegkundigen (mbo en/of hbo) met een geldige BIG-registratie. Verder:

  • Werk je graag samen met gedreven collega’s binnen verschillende teams;
  • Is flexibiliteit jouw tweede natuur;
  • Houd je van dynamiek door te werken met diverse doelgroepen;
  • Vind je het geen probleem om te werken in minimaal twee regio’s binnen ons werkgebied. Wij werken in de regio’s Almelo, Deventer, Zwolle en omgeving;
  • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Kan je snel schakelen en weet je je makkelijk aan te passen aan de situatie.

Momenteel werkzaam in de ouderenzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, of het (algemene) ziekenhuis, maar wil je de stap maken naar de ggz? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Wie zijn wij?
De stichtingen Dimence, Jeugd ggz, Transfore, Mindfit, De Kern, WijZ Welzijn en Impluz vormen samen de Dimence Groep. Samen zijn we een keten van zorg. Een keten met basis ggz en forensische psychiatrie, gespecialiseerde ggz en maatschappelijke dienstverlening en welzijn. Een grote, solide organisatie met goede relaties met zorgverzekeraars, huisartsen, politie, gemeentes en justitie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst.

Werken bij Dimence Groep betekent werken in een ambitieuze organisatie. Onze kernwaarden gastvrijheid, resultaatgerichtheid en veiligheid dragen bij aan het realiseren van onze ambities. Vanzelfsprekend voel je je verbonden met onze kernwaarden. Je bent in staat je aan te passen aan een steeds veranderende omgeving.

Wij hebben veel te bieden!

  • Een veelzijdige functie waar jouw inzet dagelijkst wordt gewaardeerd.
  • Een passend voorstel waarbij baanzekerheid en loonbehoud in ogenschouw genomen worden.
  • Een contract voor minimaal 16 uur per week, waarbij in overleg veel mogelijk is.
  • De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in FWG 45 met een minimummaandsalaris van € 1.898,- en een maximumsalaris van € 3.229,- bij een fulltime werkweek.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Gertrud van de Vosse bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 8.30 -13.30 uur op telefoonnummer 0570-639780.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in