+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Psychiatrisch verpleegkundige Klinische behandelafdeling Tollerink Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Psychiatrisch verpleegkundige Klinische behandelafdeling Tollerink

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige psychiatrisch verpleegkundige (MBO/ HBO) die het team Tollerink wil komen versterken! Een collega die duurzaam wil investeren in relaties met patiënten en collega’s. Het team biedt langdurige zorg en behandeling aan patiënten met complexe meervoudige problematiek, waarbij de fase van herstel leidend is. We hebben een team Wonen en een team Behandelen.

Het doel van het verblijf op Tollerink is om patiënten te ondersteunen bij hun psychisch en sociaal functioneren. We werken toe naar een balans tussen de kracht en kwetsbaarheid van de patiënt. Dit is de basis van herstel en we kijken van daaruit met de patiënt naar mogelijkheden voor doorstroom naar een geschikte vervolgplek.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige begeleid en behandel je patiënten met meervoudige complexe problematiek in een 24-uurs setting. Dit doe je samen met collega’s van je team en het behandelteam en volgens Het Zorgplan en het Persoonlijk Krachten Profiel. Je bent persoonlijk begeleider van een aantal aan jouw toegewezen patiënten. Daarnaast ben je van harte uitgenodigd actief mee te doen in het ontwikkelen van activiteiten passend binnen de behandeling van de patiënten. Kennis van de herstelgerichte zorg (SRH) is een pré. Daarnaast werken we vanuit het ART model. Hierbij staat het werken van uit de triade, die gevormd wordt door de patiënt, diens naasten en het team, centraal.

Het team en je werkplek
Het werken op Tollerink is uniek doordat de afdeling is ingericht in een open, ‘dorpse’ en groene setting. In het Centrale Dorpshuis worden geregeld leuke activiteiten aangeboden op initiatief van de cliënten of collega’s. Denk hierbij aan het Tollekoor, thema-avonden en Wellness-middagen.

Op Tollerink krijg je de vrijheid om je te ontwikkelen en eigen talenten in te zetten.

Tollerink staat aan de vooravond van een ver- nieuwbouw in 2025.

Je werkt niet alleen. Je werkt nauw samen met collega’s uit verschillende disciplines. Loyaliteit en samenwerking met patiënten en elkaar vinden wij belangrijk. Er is een open, gemoedelijke sfeer en het team hecht grote waarde aan een veilige werkomgeving. Je wordt vroegtijdig betrokken bij veranderingen. Het werken vanuit het Rijnlands model is hierbij het vertrekpunt.

Tollerink is gevestigd in Deventer en maakt onderdeel uit van de divisie Herstelgerichte GGZ van Stichting Dimence. Stichting Dimence is een dynamische aanbieder van specialistische GGZ in Overijssel. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Zo zijn wij in 2020 2e van Nederland geworden in ons werk met het ART-model. Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, is Dimence voortdurend in ontwikkeling.

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.
We zijn tot slot erg nieuwsgierig naar wat jij voor onze mensen kunt betekenen. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt om je functie naar wens in te vullen. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

  • een leuke functie in een fijn team; een dynamisch team dat grote waarde hecht aan een veilige werksfeer. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en/of een actieve rol te nemen in het verder ontwikkelen van verpleegkundige activiteiten. Jouw mening telt!
  • een vast contract
  • voor 28 tot 32 uur.
  • je functie is ingedeeld in FWG 45, volgens de CAO-GGZ.
  • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.
  • We besteden aandacht aan een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je uit voor een kopje koffie voor een eerste kennismaking. Vervolgens een dagje meekijken behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige, enthousiaste en deskundige collega; een psychiatrisch verpleegkundige met compassie voor onze doelgroep. Verder:

  • Beschik je minimaal over een diploma MBO-V of HBO V
  • Heb je compassie met onze doelgroep; aandacht voor kracht en kwetsbaarheid
  • Ben je een zelfbewuste persoonlijkheid met humor, ben je betrouwbaar en heb je relativerings- en doorzettingsvermogen
  • Heb je een proactieve en daadkrachtige houding en heb je de drive om cliënten in hun kracht te zetten
  • Ben je je bewust van je sociale en communicatieve vaardigheden en hoe je die kunt inzetten in het contact met patiënten en hun netwerk, evenals met instanties en ook collega’s van andere disciplines
  • Stel je je loyaal op aan het beleid. Je hebt een initiatiefrijke en ontwikkeling gerichte instelling
  • Vind je het fijn om collega’s te motiveren en durf je feedback te geven. Tot slot beschik je over goede schriftelijke en digitale vaardigheden en kan je je werkzaamheden goed plannen
  • Vind je het leuk om te werken in een dynamische omgeving

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met teamleider Jeannet Achterstraat, 06-57624236.

Je kunt solliciteren middels een brief/ c.v., maar het kan ook middels een filmpje of blog. Gebruik de manier die bij jou past.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in