+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Opleidingsplaats tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige IHT en Angst en Stemming Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een unieke opleidingservaring tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, waarbij je rouleert tussen twee teams. Geniet van de voordelen van een leer-arbeidsovereenkomst, inclusief vergoeding van opleidingskosten, reiskosten en literatuur. Je ontwikkelt je onder begeleiding van ervaren professionals, met lesuren in werktijd. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Opleidingsplaats verpleegkundige i.o. tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige IHT Deventer en Angst en Stemming Deventer

Wij hebben een combinatie opleidingsplaats bij twee teams van Dimence, namelijk bij Angst en Stemming in Deventer en Intensive Home Treatment (IHT) in Deventer.

Hoe ziet de opleiding eruit?
In 18 maanden word je opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV). Je werkt de eerste 9 maanden van je opleiding bij het team IHT Deventer en het tweede deel van je opleiding in het team Angst en Stemming Deventer. De leer/arbeidsovereenkomst is voor minimaal 24 uur per week in de praktijk en je volgt 1 dag per week theorie aan de HAN te Nijmegen.

De startdatum is in het najaar van 2024.

Wat ga je doen?
Je verricht (groeps-)behandeling en begeleiding van patiënten en hun systemen. Je stelt zelfstandig behandelplannen op en voert deze uit. Je voert gesprekken met patiënten (op kantoor of bij patiënt thuis) waarbij aandacht is voor alle levensgebieden van de patiënt en zijn omgeving. Het doen van intakes en diagnostische werkzaamheden horen gedurende de opleiding ook tot je takenpakket. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkzaamheden, coördineert het zorgproces en werkt samen met andere disciplines. Je intervenieert in crisissituaties en levert een bijdrage aan de uitvoering van zorgprogramma’s. Je neemt deel aan de team- en beleidsvergaderingen en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de door het team geboden zorg. Aangezien je in opleiding bent vindt alles plaats onder supervisie van jouw werkbegeleider en ontvang je begeleiding van de praktijkopleider SPV opleiding.

Informatie over beide teams
In het team Angst en Stemming Deventer worden patiënten met verschillende angst – en stemmingsstoornissen (inclusief trauma) en persoonlijkheidsproblematiek (met name cluster C) behandeld. Wij behandelen vanuit cognitief gedragstherapeutische en cliëntgerichtheid principes. Dit zowel individueel als wel in groepsbehandelingen. Daarnaast worden er patiënten met complex trauma behandeld. Tevens wordt gebruikt van e-mental health.

Het team IHT bestaat uit een 24/7 crisisfunctie, intensieve behandeling, een deeltijdprogramma en heeft de poortwachtersfunctie voor de kliniek. Mensen worden zo snel en zoveel mogelijk in hun eigen omgeving behandeld. Naastbetrokkenen worden actief bij deze behandeling betrokken. Kenmerkend voor de IHT-behandeling is dat de zorg continue op- en afgeschaald kan worden. Opnames vinden zo min mogelijk en zo kort mogelijk plaats. Er wordt gewerkt met een gedeelde caseload in een multidisciplinair team. Continuïteit van zorg is voor ons een belangrijk speerpunt, in nauwe samenwerking met in- en externe ketenpartners.

Het doen van crisisdienst behoort bij de functie van SPV. Tijdens de opleiding tot SPV i.o. doe je ervaring op in het IHT. Ook binnen het team Angst en Stemming heb je af en toe spoeddienst hebben.

Toelating
Je komt in aanmerking voor de opleiding als je de opleiding HBO-V hebt afgerond en minimaal 2 jaar werkervaring in de ggz hebt. Daarnaast ben je BIG geregistreerd.

  • Je hebt affiniteit met het werken in een ambulante setting
  • Je kunt adequaat handelen in complexe en dynamische situaties
  • Je kunt zelfstandig werken en je kunt goed samenwerken
  • Je hecht grote waarde aan de beste kwaliteit van zorg voor de patiënt
  • Je volgt de ontwikkelingen in je vakgebied
  • Je bent creatief en flexibel
  • Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto

Wat wij bieden
We bieden een interessante opleidingsplaats voor 32 uur per week met begeleiding door een praktijkopleider en ervaren SPV-er op de werkplek. We geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt in dienst bij de Dimence Groep en krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. De lesuren (8 uur per week) worden gevolgd in werktijd. De kosten van de opleiding, reiskosten en de verplichte literatuur worden vergoed door de Dimence Groep.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in combinatie met Moniek Obdeijn, SPV praktijkopleider en de teamleiders van beide teams.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Moniek Obdeijn, opleider SPV opleiding, telefoon 06-30254278 of Nina Slooijer, opleidingscoördinator, telefoon 06 57 23 98 55 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

De gesprekken staan gepland op 1 mei 2024.

Interesse?Reageer dan direct via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in