+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Psychiatrisch verpleegkundige of sociaal pedagogisch werkende Herstelgerichte Behandeling en Autisme SCOS Deventer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons team Herstelgerichte Behandeling Autisme help je volwassenen met autisme. Je zorgt voor structuur en duidelijkheid, zodat ze zich kunnen ontwikkelen. Je werkt samen in een team en bent persoonlijk begeleider van cliënten. We vinden het belangrijk dat je blijft leren en groeien in je werk. Samenwerken is voor ons heel belangrijk. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Sociaal Pedagogisch Werkende of Psychiatrische verpleegkundige SCOS

Ben jij die Psychiatrisch Verpleegkundige of Sociaal Pedagogisch Werkende die wij zoeken voor het team Herstelgerichte Behandeling Autisme (HBA) bij het SCOS?.

Bij de Herstelgerichte Behandeling Autisme worden volwassenen met ASS opgenomen met hoog complexe problematiek. De herstelgerichte behandeling is gericht op structuur en duidelijkheid in wonen, werken en vrije tijd en biedt een veilige omgeving waarin mensen met autisme zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Cliënten volgen een intensief behandelprogramma welke op maat is gemaakt.

Wat ga je doen?
Als Psychiatrisch Verpleegkundige of Sociaal Pedagogisch Werkende begeleid je als persoonlijk begeleider zelfstandig jouw cliënten in hun behandelproces. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam met psychologen, maatschappelijk werk, vaktherapeuten, systheemtherapeut en ervaringsdeskundige.

Als medewerker van de HBA werk je in de 24 uurs diensten. Je wordt opgeleid in autisme hulpverlening en autonomie bevorderend beleid. Je hebt de regie in de zorgcoördinatie en bent persoonlijk begeleider van een aantal toegewezen cliënten.

Je gaat werken met de methode Steunend Relationeel Handelen en hebt oog voor de kwaliteit van leven van de cliënten en draagt bij aan het vormgeven van een omgeving die dit mogelijk maakt.

Essentieel is dat we de cliënt zien als partner. Professionele gelijkwaardigheid speelt een belangrijke rol.
Sleutelwoorden zijn: autonomie bevorderend beleid, vroeg signalering, 100% contact en cliënt als partner.

We doen het samen!
Samenwerken vinden we belangrijk binnen Dimence. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook; in het belang van de cliënten die wij behandelen en hun naasten! Medewerkers worden vroegtijdig betrokken bij veranderingen en denken hier actief in mee.
Werken binnen de divisie Topreferente ggz is nooit saai en in sommige gevallen kan het een flinke uitdaging zijn. Je staat hierin niet alleen, uiteraard is een goede samenwerking binnen het team van groot belang.

Ben jij onze nieuwe collega?
Houd jij van een nieuwe uitdaging om het team verder vorm te geven? Heb je daarnaast een stevige persoonlijkheid en kun je goed relativeren en reflecteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Beschik je minimaal over een diploma MBO-V of Sociaal Pedagogisch Werk
  • Heb je ervaring in de GGZ en affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep.
  • Ben je in staat de zorg te coördineren over een aantal aan jou toegewezen cliënten.
  • Heb je plezier in de uitdaging die de complexe interpersoonlijke dynamiek behorende bij de doelgroep met zich meebrengt.
  • Tot slot ben je in staat mee te denken met het ontwikkelen van afdelingsbeleid binnen het kader van divisie- en instellingsbeleid en vorm te geven aan de uitvoering daarvan. Hierbij werk je optimaal samen met alle disciplines die bij de afdeling betrokken zijn.

Wij hebben veel te bieden

  • Wij hebben ruimte voor 2 medewerkers
  • een fijne werkplek voor 24-32 uur per week. Een voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband en een vaste werkplek.
  • een uitstekend pakket conform de CAO-GGZ en eigen aanvullende regelingen.
  • De functie is ingedeeld in FWG 45.
  • Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en hanteren daarom een actief beleid op het gebied van competentiemanagement en scholing.

Meer informatie
Wil je meer weten over en van onze afdeling, voel je dan welkom een dag mee te lopen om te ervaren. Bel voor meer informatie met Christine Springer, teamleider op telefoonnummer 0570 - 60 45 00.

Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in